• Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου, 2020

ΟΑΣΑ: Μειώθηκε στο μισό ο χρόνος έκδοσης εισιτηρίου

Avatar
Peristeri News
Μάρτιος07/ 2019

Πιο γρήγορα πλέον εκδίδονται τα εισιτήρια από τα 293 αυτόματα μηχανήματα του ΟΑΣΑ, ενώ ο Οργανισμός προχώρησε και στη βελτίωση των υπηρεσιών της τηλεματικής.

Από τους χρόνους που καταγράφηκαν από τον ΟΑΣΑ, η συναλλαγή για την έκδοση εισιτηρίου ολοκληρώνεται, κατά μέσο όρο, στα 13,28 δευτερόλεπτα, έναντι 25 δευτερολέπτων παλαιότερα.

Αντίστοιχα, η συναλλαγή για την έκδοση εισιτηρίου και απόδειξης ολοκληρώνεται, κατά μέσο όρο, στα 16,45 δευτερόλεπτα, έναντι 30 και πλέον δευτερολέπτων παλαιότερα, ενώ με τη χρήση πιστωτικής κάρτας η συναλλαγή εκτελείται σε περισσότερο χρόνο.

Για την αναβάθμιση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, στόχευση του ΟΑΣΑ αποτελεί η προμήθεια 80 με 100 νέων μηχανημάτων, τα οποία θα τοποθετηθούν σε σταθμούς με υψηλή επιβατική κίνηση.

Επίσης, η ιστοσελίδα telematics.oasa.gr αναβαθμίστηκε με νεότερα δεδομένα και πληροφορίες, καθιστώντας επαρκέστερη την ενημέρωση του επιβάτη για την εκτέλεση των δρομολογίων λεωφορείων και τρόλεϊ.

Στην ενότητα «Ημερήσιος Προγραμματισμός», ο επιβάτης μπορεί ανά πάσα στιγμή, να ενημερωθεί για την ακριβή εκτέλεση των δρομολογίων, τόσο από την αφετηρία, όσο και από το τέρμα της διαδρομής και να προσαρμόσει τις μετακινήσεις του, ανάλογα με τις ανάγκες του.

Ετικέτες: ,