• Κυριακή, 29 Νοεμβρίου, 2020

Ξεκινούν τα τελευταία δοκιμαστικά του Τραμ προς Πειραιά

Peristeri News
Peristeri News
Νοέμβριος27/ 2019

Ξεκινά  η τελική φάση των δοκιμαστικών δρομολογίων της επέκτασης του Τραμ προς Πειραιά.

Την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου τα οχήματα των Γραμμών 3 «Θουκυδίδης» (Ασκληπιείο Βούλας – Σ.Ε.Φ.) και 4 «Αριστοτέλης» (Κασομούλη – Σ.Ε.Φ.) μετά τη στάση «Νέο Φάληρο» θα κατευθύνονται προς τη στάση  «Γήπεδο Καραϊσκάκη» (αντί Σ.Ε.Φ.), όπου και θα αποβιβάζουν τους επιβάτες. Οι αποβιβαζόμενοι, μέσω της υπόγειας διάβασης, θα κατευθύνονται είτε αριστερά προς τον σταθμό «Φάληρο» της Γραμμής 1 του Μετρό (πρώην ΗΣΑΠ) και το γήπεδο Καραϊσκάκη, είτε δεξιά προς το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Στη στάση «Γήπεδο Καραϊσκάκη» τα οχήματα δεν θα παραλαμβάνουν επιβάτες και θα συνεχίζουν κενά, κινούμενα στην επέκταση  της γραμμής προς Πειραιά, ενώ επιστρέφοντας στη στάση «Σ.Ε.Φ.» θα παραλαμβάνουν επιβάτες με προορισμό τις στάσεις «Ασκληπιείο Βούλας» και «Κασομούλη».

Η ΣΤΑΣΥ Α.Ε. παρακαλεί τους κατοίκους κι επισκέπτες των περιοχών της επέκτασης να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να διευκολύνουν τη διέλευση των οχημάτων, προκειμένου η δοκιμαστική λειτουργία να ολοκληρωθεί επιτυχώς και να αρχίσει η εμπορική λειτουργία το συντομότερο δυνατόν.

Παράλληλα, ευχαριστεί τους πολίτες του Πειραιά για την κατανόηση.

Ετικέτες: