• Κυριακή, 23 Φεβρουάριος, 2020

Ξεκινούν τα έργα ασφαλτόστρωσης στις Λεωφόρους Θηβών και Κων/πόλεως

Peristeri News
Νοέμβριος07/ 2018

Όπως σας είχε ενημερώσει το προηγούμενο διάστημα και το PeristeriNews.gr ξεκινάνε οι εργασίες ασφαλτόστρωσης σε δυο από τους μεγαλύτερους οδικούς άξονες της πόλης.

Με σημερινή του ενημέρωση ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Λύκος ανέφερε ότι οι εργασίες στις δυο λεωφόρους ξεκινάνε εντός των προσεχών ημερών ζητώντας τη συνεργασία των πολιτών.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Ο Αντιδήμαρχος Οικιστικής Ανάπτυξης του Δήμου Περιστερίου Παναγιώτης Λύκος ενημερώνει ότι εντός των προσεχών ημερών θα ξεκινήσουν τα έργα ασφαλτόστρωσης των κεντρικών οδικών αξόνων, των λεωφόρων Θηβών και Κωνσταντινουπόλεως.

Παρακαλούνται γι’ αυτό το λόγο οι δημότες και οι επισκέπτες της πόλης να διευκολύνουν την εξέλιξη των έργων, δείχνοντας υπομονή για την προσωρινή όχληση και να δείχνουν ιδιαίτερη προσοχή στην σήμανση των έργων.

Είναι σημαντικό για την ομαλή και γρήγορη πρόοδο των έργων, κυρίως οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες των παραπάνω περιοχών να δείξουν κατανόηση και να πειθαρχήσουν στις ημερομηνίες οδοστρωσίας απομακρύνοντας τα οχήματά τους και να αναπρογραμματίσουν τις εργασίες τους.

Εξ’ άλλου τα έργα είναι μόνιμα και δίνουν ώθηση στην πόλη μας, ενώ η όχληση είναι προσωρινή.