• Παρασκευή, 10 Ιουλίου, 2020

Ξεκίνησε η λειτουργία της ενοποιημένης ΔΟΥ Περιστερίου

Avatar
Peristeri News
Φεβρουάριος11/ 2020

Κάθε αρχή και δύσκολη λέει ένα ρητό και το ίδιο δεν θα μπορούσε να μην ισχύσει και για την ενοποιημένη πλέον ΔΟΥ Περιστερίου που λειτουργεί από σήμερα στο Λόφο Αξιωματικών.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει τις προηγούμενες μέρες η Α’ και Β’ ΔΟΥ Περιστερίου θα προχωρούσαν σε συγχώνευση και λειτουργία της νοποιημένης ΔΟΥ Περιστερίου πλέον στο κτίριο του Λόφου επί των οδών Τζών Κένεντυ 146 και Αιγαίου 31.

Η λειτουργία της νέας οικονομικής υπηρεσίας ξεκίνησε από σήμερα Τρίτη 11 Φεβρουαρίου με την πρώτη μέρα λειτουργίας να έχει και πολλά προβλήματα όπως ήταν αναμενόμενο για μια τόσο μεγάλη αλλαγή.

Συγκεκριμένα οι εργαζόμενοι της Β’ ΔΟΥ τοποθετήθηκαν στις θέσεις που κατείχαν και πριν στην προηγούμενη οικονομική υπηρεσία ενώ το κύριο πρόβλημα εντοπίστηκε στη λειτουργία των ηλεκτρονικών συστημάτων όπως επίσης και στο ότι δεν λειτούργησε το δικαστικό τμήμα και ο έλεγχος.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα προβλήματα των πρώτων ημερών αναμένεται να λυθούν τις επόμενες μέρες με τις δυο υπηρεσίες που δεν λειτουργούν να καλύπτονται ακόμα από τη ΔΟΥ Αγ. Αναργύρων.