• Τρίτη, 7 Ιουλίου, 2020

Ξεκίνησε η διαδικασία για την ανάπλαση του γηπέδου Αγίου Ιεροθέου

Avatar
Peristeri News
Σεπτέμβριος25/ 2019

Λίγες μέρες μετά, επιβεβαίωση για το ρεπορτάζ του PeristeriNews.gr, με την επίσκεψη του Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη στους Υπουργούς Κωστή Χατζηδάκη και Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη για χρηματοδότηση «πράσινων» έργων στο Περιστέρι.

Για τη δυνατότητα αξιοποίησης πόρων, μέσω του Πράσινου Ταμείου, για την αγορά και την ανάπλαση έκτασης που βρίσκεται μεταξύ του Άλσους Περιστερίου και του Εκθεσιακού Κέντρου και συγκεκριμένα του γηπέδου Αγίου Ιεροθέου και των χώρων γύρω από αυτό, συζήτησαν χθες ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και ο δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης.

Κατά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Ενέργειας έπειτα από πρωτοβουλία του Μιτλιάδη Βαρβιτσιώτη, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή του, και οι τρεις πλευρές δεσμεύθηκαν για την όσο το δυνατόν πιο άμεση υλοποίηση του έργου.

Όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, πρόκειται για ένα έργο με σαφές περιβαλλοντικό στίγμα που αναμένεται να αλλάξει όψη στην πόλη και να αναβαθμίσει το βιοτικό επίπεδο των κατοίκων του Περιστερίου, αλλά και της Δυτικής Αθήνας συνολικά.

Στη συνάντηση γίνεται επίσης γνωστό πως μετείχε και ο αντιδήμαρχος Οικιστικής Ανάπτυξης Παναγιώτης Λύκος, η αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Ποιότητας Ζωής Μαρία Τσιώτα-Μάρκου, καθώς και ο Νομικός Σύμβουλος του δήμου Περιστερίου Αντώνης Βουδούρης.