• Τρίτη, 16 Οκτώβριος, 2018

Νουχίου ο πρώτος στόχος για τον Ατρόμητο, δεύτερος ο Ντομπέ

Παύλος Κουστέρης
Παύλος Κουστέρης
Ιανουάριος13/ 2018

Ο Αντέ Νουχίου είναι ο πρώτος στόχος του Ατρόμητου για την ενίσχυση της επίθεσής του, με τον Ζαν-Λουκ Ντομπέ να αποτελεί την εναλλακτική λύση για τους Περιστεριώτες.

Προσπάθειες προκειμένου να αποκτήσει τον Αντέ Νουχίου από τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ καταβάλλει ο Ατρόμητος, σε μια υπόθεση πάρα πολύ δύσκολη.

Ο υψηλόσωμος σέντερ-φορ (1.97) δεν αποτελεί βασική επιλογή στη φετινή ομάδα των Άγγλων και ψαχνόταν για να βρει μια ομάδα που να ικανοποιεί τα «θέλω» και τις φιλοδοξίες τους.

Εκεί μπήκε στην υπόθεση ο Ατρόμητος… Οι Περιστεριώτες βρίσκονται σε επαφές μαζί του την τελευταία εβδομάδα, όταν και είχε διαφοροποιηθεί πλέον ο μεταγραφικός σχεδιασμός καθώς μπήκε σε προτεραιότητα η απόκτηση επιθετικού, αλλά λόγω της πρόσφατης αλλαγής προπονητή στη Σέφιλντ ο ίδιος έχει αποφασίσει να δώσει χρόνο και να προσπαθήσει για τη θέση του.

Το ακριβό του συμβόλαιο, ύψους 350.000 ευρώ, αποτελεί το μεγαλύτερο εμπόδιο, ωστόσο οι ιθύνοντες των Περιστεριωτών είναι αποφασισμένοι να το παλέψουν, αφού αποτελεί διακαή πόθο του Νταμίρ Κάναντι.

Την ίδια ώρα, ο Ατρόμητος δουλεύει παράλληλα την περίπτωση του Ζαν-Λουκ Ντομπέ, που ναι μεν δεν είναι επιθετικός, αλλά μπορεί να βοηθήσει σημαντικά με την ταχύτητά τους στα δύο άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής. Ο Γάλλος είναι η δεύτερη επιλογή και οι Περιστεριώτες την έχουν ως άμεση λύση, αν δεν μπορέσει να πετύχει την απόκτηση του Νουχίου.