• Τρίτη, 20 Οκτωβρίου, 2020

Νέες έρευνες της Αντιτρομοκρατικής σε διαμέρισμα του «Τοξοβόλου» στα Σεπόλια

Avatar
Peristeri News
Φεβρουάριος10/ 2020

Έρευνες σε ένα ακόμη διαμέρισμα πραγματοποιεί από χθες το μεσημέρι η Αντιτρομοκρατική, σε συνέχεια των συλλήψεων του 32χρονου «Τοξοβόλου του Συντάγματος» και των δύο γυναικών που είχαν εντοπιστεί μαζί του.

Το διαμέρισμα, το οποίο βρίσκεται στα Σεπόλια, στην οδό Οιδίποδος 35, είχε ενοικιάσει από τον Οκτώβριο του 2019 η 28χρονη συλληφθείσα χρησιμοποιώντας πλαστά στοιχεία ταυτότητας.

Το διαμέρισμα εντοπίστηκε χάρη σε πληροφορίες που πρόεκυψαν μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων και των πλαστών ταυτοτήτων, που χρησιμοποιούσαν οι τρεις συλληφθέντες στην Αγία Παρασκευή.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, από την έως τώρα έρευνα έχουν βρεθεί και κατασχεθεί μεταξύ άλλων δύο κινητά τηλέφωνα, εκ των οποίων το ένα σε λειτουργία, φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, πλήθος κλειδιών και φορητός ασύρματος.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα η Αντιτρομοκρατική εντόπισε κρησφύγετο του 32χρονου στα Πατήσια, στην οδό Ναυάρχου Βότση, όπου εκτός των άλλων, βρέθηκαν πλούσιο ψηφιακό υλικό, καθώς και ανταλλακτικά για drone, κλειδιά, πολλά ρούχα, και άλλο υλικό, που εξετάζεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια.