• Πέμπτη, 16 Ιουλίου, 2020

Μ. Χρυσοχοΐδης: Θα πάω να δω με τον 15χρονο γιο μου το «Τζόκερ»

Avatar
Peristeri News
Οκτώβριος21/ 2019

Με μία λακωνική ανάρτησή του στο Twitter απάντησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη στις αντιδράσεις που προκάλεσε η αστυνομική επέμβαση σε κινηματογραφικές αίθουσες μετά από καταγγελίες για την παρουσία ανηλίκων σε προβολές της ταινίας «Τζόκερ».

«Σήμερα το βράδυ θα πάω να δω με τον 15χρονο γιο μου» έγραψε ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε στο μεταξύ για τα περιστατικά η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) διαψεύδει τις αναφορές για παρουσία αστυνομικών της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (ΕΚΑΜ) στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Όπως διευκρινίζει στην ανακοίνωσή της, «το περασμένο Σάββατο και την Κυριακή, μετά από καταγγελίες υπαλλήλων του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για παρουσία ανηλίκων σε κινηματογραφικές αίθουσες, όπου προβαλλόταν ταινία που έχει χαρακτηριστεί ως ακατάλληλη για ανηλίκους, αστυνομικοί από τα Αστυνομικά Τμήματα Αμαρουσίου και Πατησίων, αντίστοιχα, μετέβησαν στους κινηματογράφους και επελήφθησαν των καταγγελιών».

«Αναφορές για παρουσία αστυνομικών της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας, δεν ανταποκρίνονται σε καμία περίπτωση στην πραγματικότητα» καταλήγει η ανακοίνωση.