• Τετάρτη, 29 Ιανουάριος, 2020

Μουσουλμανικό γλέντι στη Μύκονο με Αντ. Ρέμο

Peristeri News
Σεπτέμβριος01/ 2017

Μετά τη μεγάλη συναυλία που έδωσε ο Αντώνης Ρέμος με τον Έρος Ραματζότι στη Μύκονο, ο τραγουδιστής θα επιστρέψει σήμερα στο Nammos για ακόμη μία συναυλία, η οποία αναμένεται να «σπάσει» ξανά όλα τα ταμεία.

Ο Αντώνης Ρέμος θα τραγουδήσει με δύο Λιβανέζους σταρ, ενώ η ημερομηνία της συναυλίας του συμπίπτει με το Eid al-Adha, μία από τις μεγαλύτερες μουσουλμανικές γιορτές, η οποία ξεκινά μετά το τέλος του Χατζ (το ετήσιο ισλαμικό προσκύνημα στην Μέκκα).

Μάλιστα στην Μύκονο βρίσκονται ήδη οι άλλοι δύο σταρ από το Λίβανο, Ραγκέμπ Αλάμα και Μουσταφά Σαντάλ, που είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στην πατρίδα τους

Τα σκηνικά, έχουν ήδη ετοιμαστεί με την σκηνή αυτή την φορά να μην είναι μέσα στην θάλασσα, αλλά στην άκρη της παραλίας του Nammos και ανατολίτικη διακόσμηση.

Στο νησί αναμένονται για την συναυλία πολλοί Άραβες κροίσοι, με τον τζίρο να μην αποκλείεται να ξεπεράσει και το 1,6 εκατ. τζίρο που είχε γίνει από την συναυλία του Ρέμου με τον Έρος Ραμαζότι.

Οι μουσουλμάνοι συνηθίζουν να μαζεύονται οικογενειακά σήμερα και να ανταλλάσσουν δώρα και χρήματα, ενώ στη συνέχεια τρώνε ψητά κρέατα και διασκεδάζουν.