• Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου, 2020

Μιχελάκης: «Μεροληψία που βγάζει μάτι»

Avatar
Peristeri News
Φεβρουάριος24/ 2011

Για μεροληψία υπέρ της κυβέρνησης κατηγορεί μερίδα των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης.

Για μεροληψία υπέρ της κυβέρνησης κατηγορεί μερίδα των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης.

Χαρακτηριστικά, ο Γ. Μιχελάκης έκανε λόγο για “κραυγαλέα μεροληψία που βγάζει μάτι”, ενώ τόνισε: “Η αδικία σε βάρος της ΝΔ είναι προκλητική”.

Ακόμη, ο κ. Μιχελάκης κατηγόρησε τα ΜΜΕ πως “θέματα, γεγονότα, επεισόδια που θίγουν την κυβέρνηση εξαφανίζονται από τα δελτία ειδήσεων” την ώρα που “καίριας σημασίας δηλώσεις των στεχεχών μας”, όπως τόνισε, “χάνονται”.

Αναφερόμενος, εξάλλου, στα σενάρια περί πρόωρων εκλογών, εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση την οποία κατηγόρησε πως η ίδια τα διακινεί. “Μόνοι τους τα διαρρέουν, μόνοι τους τα διαψεύδουν και μόνοι τους τα επαναφέρουν”.

Σχετικά με τις προσπάθειες επαναπατρισμού των Ελλήνων από τη Λιβύη, ο Γ. Μιχελάκης έκανε λόγο για κυβερνητικό αλαλούμ, επισημαίνοντας πως άλλες χώρες από την πρώτη στιγμή είχαν προχωρήσει σε εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου σχεδίου απεγκλωβισμού των υπηκόων τους την ίδια στιγμή που στην Ελλάδα οι συναρμόδιοι υπουργοί προσπαθούσαν να καρπωθούν επικοινωνιακά μέσω ανακοινώσεων και διαρροών ένα θέμα που απαιτεί λεπτούς χειρισμούς.

Στο μεταξύ, κύκλο επαφών με πρέσβεις της ΕΕ έχει ξεκινήσει ο Αντώνης Σαμαράς. Ήδη, ο πρόεδρος της ΝΔ, έχει συναντηθεί με τον Πρέσβη της Ολλανδίας, ενώ σήμερα θα δει στο γραφείο του τον Πρέσβη της Γερμανίας.

Την Παρασκευή 4 Μαρτίου ο πρόεδρος της ΝΔ θα παραστεί στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Ελσίνκι, σύνοδο η οποία θα έχει ως βασικό θέμα την οικονομική διακυβέρνηση.