• Σάββατο, 11 Ιουλίου, 2020

Μια μεγάλη αγκαλιά ο ΓΣΠ!

Παύλος Κουστέρης
Παύλος Κουστέρης
Μάρτιος28/ 2017

Με την παρουσία 40 προσφυγόπουλων από τη Συρία και το Αφγανιστάν διεξήχθη η αναμέτρηση του ΓΣΠ με τον Παπάγου την Κυριακή, με το Περιστέρι να αποδεικνύει για πολλοστή φορά ότι γνωρίζει την έννοια της φιλοξενίας και της προσφοράς.

Για το συγκεκριμένο γεγονός ο σύλλογος του Περιστερίου με ανακοίνωσή του τονίζει:

«Το Περιστέρι είναι μια εργατούπολη που ξέρει πολύ καλά την έννοια των λέξεων φιλοξενία, αλληλεγγύη και προσφορά κι ο ΓΣΠ ως γνήσιο τέκνο της δεν μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση.

Έτσι, στο πλαίσιο της αναμέτρησης του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου με αντίπαλο τον ΑΣ Παπάγου, στις κερκίδες του κλειστού «Ανδρέας Παπανδρέου» φιλοξενήθηκαν περίπου 40 παιδιά, προσφυγόπουλα, από την Συρία και το Αφγανιστάν, που η μοίρα τα έχει φέρει στην χώρα μας.

Τα παιδιά, που φιλοξενούνται στο 5ο Γενικό Λύκειο Αθηνών, συνοδευόντουσαν από εκπροσώπους της «Mano Aperta» ομάδα-κουζίνα εκστρατείας, που φροντίζει για την σίτιση τους.

Οι μικροί φίλοι του μπάσκετ έγιναν ένθερμοι υποστηρικτές της ομάδας μας, πανηγύρισαν τα καλάθια κι απόλαυσαν το παιχνίδι (σ.σ.72-53) και μετά την ολοκλήρωση του είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τους παίκτες και το τεχνικό τιμ του Συλλόγου.

Η πόρτα μας θα είναι από δω και πέρα πάντα ανοικτή και περιμένουμε τα παιδιά αλλά και τους φίλους τους σε ένα από τα επόμενα παιχνίδια μας για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την άνοδο του ΓΣΠ στην Α2».