• Τρίτη, 24 Νοεμβρίου, 2020

Μητροπολίτης Περιστερίου: «ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ!»

Peristeri News
Peristeri News
Μάιος14/ 2019

Κάλεσμα σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες των ασθενέστερων οικονομικά οικογενειών, απευθύνει ο νέος Ποιμενάρχης της πόλης μας, Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Κλήμης.

Ο Σεβασμιώτατος, καθιστώντας Υπεύθυνο του νευραλγικού αυτού τομέα τον Αιδεσιμολογιώτατο Πρεσβύτερο π. Αλέξανδρο Ζαρίκο, διαβεβαιώνει και ενημερώνει οτι τα Κοινωνικά Φροντιστήρια της Ιεράς Μητροπόλεως Περιστερίου λειτουργούν κανονικά και παρέχουν την απαιτούμενη ΔΩΡΕΑΝ φροντιστηριακή προετοιμασία σε όλα τα ενδιαφερόμενα παιδιά, σε όλες τις σχολικές βαθμίδες.

Τα Κοινωνικά Φροντιστήρια της Ιεράς Μητροπόλεως πλαισιώνονται από έμπειρους εθελοντές Δασκάλους και καθηγητές, όλων των απαιτούμενων ειδικοτήτων και έχουν μεγάλες επιτυχίες όσον αφορά την πρόσβαση των αποφοίτων της Γ´ Λυκείου στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.

Τα ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ λειτουργούν στους Ιερούς Ναούς: Μητροπολιτικός Ιερός Ναός «Ευαγγελιστρίας» Τμήμα Ά, Β´, Γ´ Λυκείου, Ι.Ν. Αγίας Μαρίνης Τμήμα Γυμνασίου και Αγ. Γεωργίου Νέας Ζωής τμήματα ενισχυτικής διδασκαλίας Δημοτικού-Γυμνασίου.