• Δευτέρα, 6 Απρίλιος, 2020

Με μεγάλες προσδοκίες η λειτουργία του Κοινωνικού Ιατρείου Περιστερίου (video)

Peristeri News
Νοέμβριος01/ 2016

Ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα υγείας, Γιώργος Μπεκιάρης παρουσίασε την επιτυχημένη λειτουργία ενός μήνα του Κοινωνικού Ιατρείου Περιστερίου.

Όπως είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα του PeristeriNews.gr o κ. Μπεκιάρης πρόκειται για μια ακόμα πρωτοποριακή δράση με μεγάλη απήχηση στην κοινωνία της πόλης βοηθάει κόσμο που το έχει ανάγκη.

Ο εντεταλμένος σύμβουλος ευχαρίστησε θερμά τους γιατρούς και τις εθελόντριες νοσηλεύτριες που συμμετέχουν για την ομαλή λειτουργία της κοινωνικής δομής του Δήμου Περιστερίου.

Στο Κοινωνικό Ιατρείο Περιστερίου λειτουργούν τα εξής τμήματα: Παθολογικό, Πνευμονολογικό, Παιδιατρικό, Γαστρεντερολογικό, Καρδιολογικό, Οδοντιατρικό, Ουρολογικό, Δερματολογικό και Αγγειοχειρουργικό.

img_0669

Ήδη από τον πρώτο μήνα λειτουργίας το ενδιαφέρον συμπολιτών μας είναι πολύ μεγάλο για τις πρωτοβάθμιες υπηρεσίες του Κοινωνικού Ιατρείου ενώ το επόμενο διάστημα αναμένεται να αυξηθούν οι ιατροί και συγχρόνως οι ειδικότητες εξυπηρέτησης.

Για να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες του Κοινωνικού Ιατρείου και να κλείσετε ραντεβού για εξέταση στις παραπάνω ειδικότητες πρέπει να καλέσετε στο ΚΕΠ Υγείας Περιστερίου, τις πρωινές ώρες στα τηλέφωνα 210.5701562 και 210.5701671.