• Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου, 2020

Μετατάξεις δημοσίου μέσω ΑΣΕΠ και λουκέτα σε ΔΕΚΟ

Peristeri News
Peristeri News
Μάιος30/ 2011

Η διάταξη για την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων αορίστου χρόνου, ο προπομπός για τις απολύσεις στο Δημόσιο, αναμένεται να κατατεθεί τις επόμενες μέρες στην Βουλή.

Η διάταξη για την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων αορίστου χρόνου, ο προπομπός για τις απολύσεις στο Δημόσιο, αναμένεται να κατατεθεί τις επόμενες μέρες στην Βουλή, ενώ δεν αποκλείεται να κατατεθεί εντός της εβδομάδας, ως μέρος του νομοσχεδίου για τα πειθαρχικά των δημοσίων υπαλλήλων.

Δεν ιδρώνει το αυτί της τρόικας από τις φωνές των «Αγανακτισμένων» και ζητάει «λουκέτο» σε μια τουλάχιστον ΔΕΚΟ εδώ και τώρα.

Οι εκπρόσωποι ΕΚΤ, Ε.Ε. και ΔΝΤ, που βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με το υπουργείο Οικονομικών επιμένουν ότι πρέπει μπει «μαχαίρι» στο Δημόσιο και μάλιστα είναι ανένδοτοι ότι μόνο οι μειώσεις μισθών δεν φτάνουν, χρειάζεται κλείσιμο δημόσιων οργανισμών με υψηλά ελλείμματα.

Στο τραπέζι έχουν πέσει ήδη τα ονόματα των πρώτων υποψηφίων, αλλά ποια ΔΕΚΟ θα είναι η “τυχερή” κανείς δεν ξέρει ακόμα.

Εν όψει της 5ης δόσης 1.800 φορείς του Δημοσίου βρίσκονται στον «αέρα», καθώς κάποιοι από αυτούς θα κλείσουν το προσεχές διάστημα με αποτέλεσμα να μείνουν χιλιάδες εργαζόμενοι στους δρόμους, σύμφωνα με το Έθνος.

Μέσα στην εβδομάδα η διάταξη για μετατάξεις μέσω ΑΣΕΠ.