• Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Μαχαίρωσαν 18χρονο για ένα ζευγάρι παπούτσια!

Peristeri News
Peristeri News
Δεκέμβριος27/ 2011

Σοκαρίστηκαν εκατοντάδες Βρετανοί αλλά και τουρίστες όταν την δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων κι ενώ είχαν βγει για ψώνια, είδαν να πέφτει νεκρός ένας 18χρονος, έπειτα από επίθεση με μαχαίρι.

Σοκαρίστηκαν εκατοντάδες Βρετανοί αλλά και τουρίστες όταν την δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων κι ενώ είχαν βγει για ψώνια, είδαν να πέφτει νεκρός ένας 18χρονος, έπειτα από επίθεση με μαχαίρι.Το περιστατικό έγινε σε έναν από τους πλέον εμπορικούς δρόμους της Ευρώπης και προκάλεσε το κλείσιμο τμημάτων της πολυσύχναστης εμπορικής περιοχής του κέντρου.

Όλα έγιναν, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, για ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια! Ο καυγάς που κατέληξε στο μακελειό ξεκίνησε μέσα σε γνωστό μαγαζί που πουλάει αθλητικά παπούτσια.

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι μάλλον το θύμα ήταν μαζί με άλλους νεαρούς της ηλικίας του, που πιστεύεται πως ήταν μέλη αντίπαλων συμμοριών και ανάμεσα στους οποίους ξέσπασε καυγάς για ένα ζευγάρι παπούτσια…

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι συνέλαβε έντεκα υπόπτους για την επίθεση.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ένας 21χρονος δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι στο πόδι, κοντά στο Oxford Circus, στην ίδια περιοχή. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι τα τραύματά του δεν έθεσαν τη ζωή του σε κίνδυνο και πρόσθεσε ότι είναι πολύ νωρίς ακόμη για να γνωρίζει αν τα δύο περιστατικά συνδέονται. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τρεις υπόπτους για την δεύτερη επίθεση.