• Πέμπτη, 17 Οκτώβριος, 2019

Μαξίμου: Η διαπλοκή, λίγο πριν την Ανάσταση, παίζει τα ρέστα της

Peristeri News
Απρίλιος30/ 2016

Νέα επίθεση σε μερίδα των έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης εξαπολύει η κυβέρνηση, τονίζοντας ότι «η διαπλοκή, λίγο πριν την Ανάσταση, παίζει τα ρέστα της».

«Τις τελευταίες μέρες και ενόσω μια δύσκολη και σύνθετη διαπραγμάτευση βρίσκεται στο πιο λεπτό σημείο της, γινόμαστε μάρτυρες μιας διαρκώς εντεινόμενης παραπληροφόρησης και κινδυνολογίας, από μεγάλη μερίδα εντύπων και ηλεκτρονικών ΜΜΕ» επισημαίνει σε ανακοίνωσή του, το πρωθυπουργικό γραφείο.

«Δεν μας είναι ξένη, ούτε πρωτόγνωρη αυτή η τακτική» συνεχίζει και υπογραμμίζει ότι «από το Γενάρη του 2015 μέχρι σήμερα η διαπλοκή έχει παίξει, αρκετές φορές, τα “ρέστα” της».

Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα, το πρωθυπουργικό γραφείο καθιστά σαφές ότι «παρότι δεν τους έχει μείνει ούτε ίχνος αξιοπιστίας, επιμένουν πεισματικά». «Με ανυπόστατα δημοσιεύματα προσπαθούν, για άλλη μια φορά, να δημιουργήσουν κλίμα καταστροφής και διαφωνιών ανάμεσα στα στελέχη της κυβέρνησης» προσθέτει.

«Σήμερα, λόγω της ημέρας, αντί άλλης απάντησης και αυτονόητων διαψεύσεων σε πρωτοσέλιδους τίτλους φθηνής προπαγάνδας, στέλνουμε στους εκδότες των συγκροτημάτων της διαπλοκής και στους κομιστές της κίτρινης δημοσιογραφίας, τις ευχές και τη κατανόηση μας» καταλήγει.

 

Ετικέτες: