• Σάββατο, 24 Οκτωβρίου, 2020

Μήνυμα του Αντιδημάρχου Παιδείας Θεόδωρου Αρβανίτη για τους επιτυχόντες μαθητές

Avatar
Peristeri News
Αύγουστος31/ 2011

“Η αγωνία των παιδιών μας που δοκιμάσθηκαν στις πανελλήνιες εξετάσεις έλαβε τέλος. Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες των Λυκείων του Περιστερίου…”

Το μήνυμα του Αντιδημάρχου Παιδείας Θεόδωρου Αρβανίτη για τους επιτυχόντες μαθητές του Περιστερίου στα ΑΕΙ-ΤΕΙ είναι το παρακάτω:

«Η αγωνία των παιδιών μας που δοκιμάσθηκαν στις πανελλήνιες εξετάσεις έλαβε τέλος.

Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες των Λυκείων του Περιστερίου που κατάφεραν με τις επιδόσεις τους να εισαχθούν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.

Η συστηματική προσπάθεια για την προετοιμασία των υποψηφίων αποτέλεσε για τους ίδιους και τις οικογένειές τους αναμφισβήτητα μια επώδυνη δοκιμασία.

Πιστεύω, όμως, ότι τώρα ανοίγονται μπροστά τους νέοι δρόμοι για το μέλλον, και την επαγγελματική τους σταδιοδρομία, μιας και η γνώση αλλά και η εξειδίκευση είναι σήμερα το κλειδί για την επιτυχία.

Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ τους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι με αγάπη και ζήλο μεταδίδουν τις απαραίτητες γνώσεις στους μαθητές και τους γονείς που στηρίζουν με οποιονδήποτε τρόπο την προσπάθεια αυτή.

Στους μαθητές που παρά τις προσπάθειές τους, δεν κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο τους, θέλω να τονίσω ότι η όποια αποτυχία στις εξετάσεις δεν πρέπει να λειτουργήσει ανασταλτικά για την πραγματοποίηση των στόχων τους».