• Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου, 2020

Μήνυμα κατά του μνημονίου

Peristeri News
Peristeri News
Οκτώβριος18/ 2010

Να στείλουν μήνυμα κατά του Μνημονίου, στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ζήτησε από τους πολίτες της Κορίνθου ο πρόεδρος τους ΣΥΝ και επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Να στείλουν μήνυμα κατά του Μνημονίου, στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ζήτησε από τους πολίτες της Κορίνθου ο πρόεδρος τους ΣΥΝ και επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και τους κάλεσε να στηρίξουν τους συνδυασμούς που υποστηρίζει ο ΣΥΝ.

Σε ερώτηση κατά πόσο είναι έτοιμος για εθνικές εκλογές επεσήμανε ότι “εμείς είμαστε έτοιμοι ακόμα και για εθνικές εκλογές το Μάρτιο”.

Ο κ. Τσίπρας επισκέφθηκε το Εργατικό Κέντρο Κορίνθου, όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νομός, κυρίως λόγω της έλλειψης βιομηχανικής περιοχής, για το μεγάλο πρόβλημα της ανεργίας αλλά και την αποβιομηχάνιση της Κορινθίας, καθώς και για το θέμα του εργοστασίου της FULCOR που οδηγείται σε πώληση και έχει προγραμματιστεί απεργία σε όλο νομό από το Εργατικό Κέντρο, για τις 20 Οκτωβρίου.

Εκπρόσωποι των σωματείων εξήγησαν, επίσης, στον πρόεδρο του ΣΥΝ τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο ΙΚΑ της περιοχής, όπου στα ιατρεία για να πάρουν σειρά πηγαίνουν τα ξημερώματα όπως και για την έλλειψη προσωπικού στα γραφεία της Επιθεώρησης Εργασίας.

Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει την περιοδεία του στην Πελοπόννησο, με επίσκεψη στην Τρίπολη, όπου θα μεταβεί στο εκλογικό κέντρο του υποψήφιου δημάρχου Βασίλη Γιόκαρη που στηρίζει ο ΣΥΝ και στη συνέχεια θα μιλήσει στο Εργατικό Κέντρο.