• Σάββατο, 4 Ιουλίου, 2020

Λύση συνεργασίας με Μιχάλη Πολυτάρχου ο ΓΣ Περιστερίου

Avatar
Peristeri News
Σεπτέμβριος30/ 2018

Ο Μιχάλης Πολυτάρχου έλυσε τη συνεργασία του με το Περιστέρι και τη θέση του αρχηγού στην ομάδα παίρνει ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος.

Μετά από δύο χρόνια και κάτι, ο Μιχάλης Πολυτάρχου αποχωρεί από το Περιστέρι.

Όπως ανακοινώθηκε, το συμβόλαιο του 35χρονου Ναξιώτη γκαρντ λύθηκε κοινή συναινέσει κατόπιν επιθυμίας του ιδίου για προσωπικούς λόγους.

Η ΚΑΕ ευχαρίστησε τον αθλητή και έκανε γνωστό πως καθήκοντα αρχηγού αναλαμβάνει ο νεοαποκτηθείς Παναγιώτης Βασιλόπουλος.

Η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ Περιστέρι Βίκος Cola ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Μιχάλη Πολυτάρχου.

Ο Μιχάλης τίμησε όσο λίγοι τη φανέλα της ομάδας μας και η επιθυμία του να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους ήταν αδύνατον να μην γίνει αποδεκτή. Τον ευχαριστούμε από καρδιάς για όσα πρόσφερε στο Περιστέρι και μάλιστα σε μία δύσκολη περίοδο και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα και στη ζωή του.

Νέος αρχηγός της ομάδας μας θα είναι ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος.

Τα εισιτήρια της «μάχης» με τον Ήφαιστο

Η ΚΑΕ Περιστέρι Βίκος Cola ανακοινώνει ότι τα εισιτήρια της προσεχούς αναμέτρησης με τον Ήφαιστο Λήμνου (3/10, 17:00) για τη Β’Φάση του Κυπέλλου Ελλάδος θα διατίθενται Δευτέρα (1/10) και Τρίτη (2/10) από τα εκδοτήρια εισιτήριων του Κ.Γ. «Ανδρέας Παπανδρέου» (Τζον Κένεντι και Γιαννιτσών) και ώρες 6-9 μμ. καθώς και την ημέρα του αγώνα από τις 12:00 το μεσημέρι.

Οι τιμές των εισιτήριων ξεκινάνε από 5 ευρώ (παιδικό), 10, 15 και 20 ευρώ. Για τους κατόχους καρτών διαρκείας τις οποίες δεν έχουν παραλάβει, με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας στα εκδοτήρια, θα παραλάβουν ονομαστικό εισιτήριο για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Ο κόσμος αποτελεί όχι απλά τον έκτο αλλά τον ισχυρό παίκτη της ομάδας μας και είμαστε σίγουροι ότι οι Περιστεριώτες θα δώσουν το «παρών» με τον τρόπο που μόνο εκείνοι ξέρουν!