• Πέμπτη, 17 Οκτώβριος, 2019

Λύθηκε το μυστήριο με το πτώμα της ηλικιωμένης στο Γουδή

Peristeri News
Ιούνιος16/ 2019

Εξιχνιάστηκε το μυστήριο που αφορά στο έγκλημα με το πτώμα της ηλικιωμένης γυναίκας, το οποίο βρέθηκε στο Γουδή.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, η γυναίκα έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας. Η κόρη της βρίσκεται ήδη υπό κράτηση και έχει ομολογήσει την αποτρόπαια πράξη.

Κατά τον ιατροδικαστή η σορός της ηλικιωμένης φέρει σοβαρές κακώσεις, ενώ ο ίδιος κάνει λόγο για ασφυκτικό θάνατο. Πάντως την ερχόμενη Τρίτη θα πραγματοποιηθεί νεκροτομή, προκειμένου να διαπιστωθούν την ακριβή αιτία του θανάτου της.

Η γυναίκα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και τη φρόντιζε η κόρη της, η οποία όπως είπε στους αστυνομικούς, έχασε την υπομονή και την ψυχραιμία της, χτύπησε τη μητέρα της, μέχρι που τελικά πέθανε.

Η σορός της ηλικιωμένης βρέθηκε χθες στην οδό Σινώπης στο Γουδή. Το πτώμα ήταν τυλιγμένο με κουβέρτα και δεμένο με σκοινί, ενώ τα πόδια ήταν δεμένα με πλαστική σακούλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρχε αυτόπτης μάρτυρας που είδε τουλάχιστον ένα άτομο να αφήνει το πτώμα στο πεζοδρόμιο της οδού Σινώπης 49. Κατά τις ίδιες πληροφορίες πρόκειται για μια γυναίκα η οποία, χθες το απόγευμα βρέθηκε στο τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ που έχει αναλάβει τις έρευνες και έδωσε κατάθεση.

Το πτώμα βρέθηκε στις 5.30 το απόγευμα του Σαββάτου, από έναν περαστικό. Στο σημείο έφτασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.