• Κυριακή, 11 Απρίλιος, 2021

Λαϊκή Ενότητα: Εκφραστής της νέας μνημονιακής τάξης ο Τσίπρας

Peristeri News
Peristeri News
Αύγουστος29/ 2015

Aναφέρει σε ανακοίνωσή της η Λαϊκή Ενότητα, σχολιάζοντας τη σημερινή ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του κόμματος.

Ο κ. Τσίπρας απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι έχει μετατραπεί στον κατ’ εξοχήν εκφραστή της νέας μνημονιακής τάξης, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Λαϊκή Ενότητα, σχολιάζοντας τη σημερινή ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του κόμματος.

«Αξιοποιώντας αριστερή ρητορεία και “επαναστατικές” εξάρσεις, που στην πραγματικότητα υμνούν το τρίτο μνημόνιο και τις βάρβαρες εφαρμοστικές του διατάξεις, έπεισε και τον πλέον δύσπιστο ότι πήρε επάξια από τους δανειστές στο Βερολίνο τη σκυτάλη που μέχρι χθες κρατούσαν τα παλαιά μνημονιακά κόμματα», αναφέρει η Λαϊκή Ενότητα.

«Είναι βέβαιο ότι η φρασεολογία που χρησιμοποιεί, όπως και τα επιχειρήματά του, θα καθιερώσουν ένα νέο μουσειακό είδος παλαιοκομματικής ρητορικής, καταδικασμένο ήδη στη λαϊκή συνείδηση», σημειώνει το κόμμα, προσθέτοντας πως «η Λαϊκή Ενότητα αναδεικνύεται στη νέα ανερχόμενη δημοκρατική, πατριωτική, αντιμνημονιακή δύναμη που μπορεί να σαρώσει ολόκληρο το μνημονιακό λόμπι και να ανοίξει νέους προοδευτικούς ορίζοντες για τον τόπο και το λαό μας».