• Δευτέρα, 30 Μάρτιος, 2020

Κ. Λαλένης: «Μην κλείνετε βρεφονηπιακούς σταθμούς»

Peristeri News
Μάιος31/ 2011

Ο Κώστας Λαλένης, επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Ανανέωσης και Δημιουργίας» σχολίασε τη σύμπτυξη βρεφονηπιακών σταθμών.

Ο κ. Κώστας Λαλένης, επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Ανανέωσης και Δημιουργίας» σχολίασε τη σύμπτυξη βρεφονηπιακών σταθμών δηλώντας:

«Ο Δήμαρχος, με πρόσχημα την ακαταλληλότητα κτιρίων -την οποία «ανακάλυψε» με καθυστέρηση 9 ετών- επιχειρεί να κλείσει βρεφονηπιακούς σταθμούς. Βαφτίζει το κλείσιμο «συγχώνευση» η «μεταστέγαση». Όπως πάντα, έτσι και τώρα, λέει μόνο το μέρος της αλήθειας που τον βολεύει.

Έχω πει πολλές φορές ότι κτιριακές εγκαταστάσεις που στεγάζουν κάποιους βρεφονηπιακούς σταθμούς είναι ακατάλληλες. Τότε όμως ο Δήμαρχος, τα έβρισκε όλα καλά.

Τι άλλαξε; Μήπως η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν κονδύλια; Θα ανοίξει όσους σταθμούς θα κλείσει; Μήπως ο δήμαρχος θα πρέπει, να παραδεχτεί ότι δεν έχει χρήματα λόγω της αλόγιστης σπατάλης του παρελθόντος; Να μας πει πόσα καρουσέλ θα φέρει τα Χριστούγεννα για να καταλάβουμε πόσες κοινωνικές παροχές θα κόψει.

Που θα τακτοποιηθούν τα βρέφη και τα νήπια των Περιστεριωτών κύριε δήμαρχε; Διερωτηθήκατε εάν τα νέα ζευγάρια έχουν την δυνατότητα να πληρώσουν ιδιωτικούς σταθμούς; Ελπίζω να το ξανασκεφθείτε κύριε Δήμαρχε.

Πότε θα πληρώσετε τα δεδουλευμένα 45 ημερών των εργαζόμενων στους σταθμούς κύριε δήμαρχε;

Αντιλαμβάνεστε τώρα σε τι κατάσταση φέρατε τον δήμο με τα χρέη που τον έχετε φορτώσει;»