• Παρασκευή, 10 Ιουλίου, 2020

Κ. Ζυγούλη: «Θέλω να κάνω δεύτερο παιδί»

Avatar
Peristeri News
Δεκέμβριος19/ 2010

Δηλώνει η Κάτια Ζυγούλη και αποκαλύπτει ότι θέλει να αποκτήσει δεύτερο παιδί.

«Νιώθω ευγνωμοσύνη για ό,τι έχω», δηλώνει η Κάτια Ζυγούλη και αποκαλύπτει ότι θέλει να αποκτήσει δεύτερο παιδί!

Παράλληλα, μιλά για την σχέση της με τον Σάκη Ρουβά, την εξωτερική της εμφάνιση και το μόντελινγκ.

Όπως και ο Σάκης, έτσι και η Κάτια, δεν κρύβουν τον ενθουσιασμό τους που έγιναν γονείς ούτε και την υπερβολική αγάπη τους για την μικρή Αναστασία.

«Τώρα συνειδητοποιώ πόσο μοναδικά είναι όλα», λέει το μοντέλο στο περιοδικό «Εγώ Weekly» αναφερόμενη στο ότι η κόρη τους άρχισε να μιλάει.

Όσο για το αν θα ήθελε ακόμα ένα παιδάκι;
«Θα το ήθελα πολύ! Είναι μαγικό πράγμα!», απαντά χαρακτηριστικά.

Η Κάτια δεν χάνει τον Σάκη στα live του «X Factor» και, όπως, λέει φέτος είναι η καλύτερη χρονιά του. «Παρατηρώ και διακρίνω κάποια πράγματα που ξέρω εγώ και τα οποία αντιλαμβάνομαι τι σκέφτεται εκείνη την στιγμή. Μου αρέσει πολύ, τον απολαμβάνω», αναφέρει.

Από το μόντελινγκ της έχουν λείψει οι μετακινήσεις και τα ταξίδια, ωστόσο, προσθέτει πως επειδή είναι πλέον μητέρα δεν θα μπορούσε να ταξιδεύει ανέμελα.

«Έφυγα από το σπίτι για φωτογράφηση και πήρα 10 τηλέφωνα. Ήξερα πως όταν κάνω παιδιά θα θέλω να είμαι δίπλα τους. Να τα απολαμβάνω, ιδίως τα πρώτα χρόνια, που το έχουν πολύ ανάγκη», προσθέτει η Κάτια.

«Έχοντας πετάξει το άγχος της δουλειάς του μοντέλου που απαιτούσε 24ωρη ομορφιά, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 μέρες τον χρόνο, μπορώ να πω ότι τώρα νιώθω πιο όμορφη από ποτέ», συνεχίζει η Κάτια και καταλήγει: «το πιο σημαντικό είναι να μας αγαπάμε γι’ αυτό που είμαστε».