• Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου, 2020

Κύπρος: Ακόμη ένα μακάβριο εύρημα στην Κόκκινη Λίμνη

Avatar
Peristeri News
Μάιος05/ 2019

Και δεύτερη βαλίτσα, που είναι πιθανόν να περιέχει μέλη ενός εκ των θυμάτων του κατά συρροήν δολοφόνου, εντόπισαν οι κυπριακές αρχές.

Έπειτα από ημέρες ερευνών και ειδικά μηχανήματα που σάρωναν τον βυθό, ανασύρθηκε σήμερα το απόγευμα από τον βυθό της «Κόκκινης Λίμνης» στο Μιτσερό και δεύτερη βαλίτσα, που περιέχει πιθανότατα μέλη ενός εκ των θυμάτων του «Ορέστη».

Όπως μετέδωσε o «ΣΚΑΪ», αμέσως ειδοποιήθηκαν οι Ιατροδικαστές για να μεταβούν για αυτοψία ενώ οι σημερινές έρευνες συνεχίζονται και με την χρήση της ρομποτικής κάμερας.

Στην Κόκκινη Λίμνη, ο 35χρονος κατά συρροήν δολοφόνος είχε ισχυριστεί ότι είχε πετάξει τα πτώματα της Μαρικάρ Βαλντέζ από τις Φιλλπίνες και της οκτάχρονης Έλενα Ναταλία Μπουνέα, από τη Ρουμανία.

Την ώρα που οι έρευνες για εντοπισμό των σορών των θυμάτων της υπόθεσης «Ορέστη» συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, ο καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνος, Νίκος Μεταξάς, τέθηκε ξανά ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας σε σχέση με υπόθεση του βιασμού και άσεμνης επίθεσης εναντίον αλλοδαπής γυναίκας, η οποία και τον κατήγγειλε.

Ετικέτες: ,