• Κυριακή, 26 Μάιος, 2019

Κυρ. Μητσοτάκης: Τρία χρόνια που ο κ. Τσίπρας εξαπάτησε τους Έλληνες

Peristeri News
Ιανουάριος25/ 2018

Δριμεία κριτική στον Πρωθυπουργό ασκεί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε δήλωσή του για τη συμπλήρωση τριών χρόνων από την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.

«Συμπληρώνονται, σήμερα, τρία χρόνια από τότε που ο κ. Τσίπρας εξαπάτησε τους Έλληνες. Υποσχέθηκε να τελειώνει με τη λιτότητα και το παλιό. Και έφερε περισσότερη φτώχεια, διάλυση της μεσαίας τάξης, βαριά φορολογία. Έκοψε μισθούς και συντάξεις. Δημιούργησε τη γενιά των 360 ευρώ» αναφέρει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κατηγορώντας τον Πρωθυπουργό ότι «κατέληξε να γίνει ο ίδιος το χειρότερο κατεστημένο».

«Οι Έλληνες δεν τον εμπιστεύονται να λύσει τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Δεν τον εμπιστεύονται ούτε για τα μεγάλα εθνικά θέματα» σημειώνει ο κ. Μητσοτάκης.

Επισημαίνει παράλληλα πως η Ν.Δ. είναι «έτοιμη να αλλάξει την Ελλάδα» και να «κάνει καλύτερη τη ζωή των Ελλήνων».

«Και μπορούμε και θέλουμε. Γιατί το θέλουν πάνω από όλα οι πολίτες που διψάνε για ένα μέλλον που τους αξίζει» καταλήγει ο πρόεδρος της Ν.Δ..

Άμεση ήταν η απάντηση από πλευράς κυβέρνησης με πηγές της να σχολιάζουν ότι σήμερα ο κ. Μητσοτάκης τιμά τα τρία χρόνια από την εκλογική ήττα της Ν.Δ. και εκτιμούν ότι «θα το ξαναπράξει το 2022, εάν είναι ακόμα στη θέση του».