• Τρίτη, 9 Μαρτίου, 2021

Κυρ. Μητσοτάκης: Μπορώ να κερδίσω τον κ. Τσίπρα

Peristeri News
Δεκέμβριος27/ 2015

«Μπορώ να κερδίσω τον κ. Τσίπρα διότι πιστεύω ότι είμαι ο πιο κατάλληλος να διευρύνω τη Νέα Δημοκρατία», τόνισε ο υποψήφιος για την προεδρία της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ.

«Αν εκλεγώ ρόεδρος, η Νέα Δημοκρατία πολύ σύντομα θα αναδιοργανωθεί οργανωτικά και είμαι βέβαιος ότι εντός δυο μηνών θα προηγείται σημαντικά δημοσκοπικά του ΣΥΡΙΖΑ», σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης, ενώ άσκησε κριτική στην κυβέρνηση και στον Πρωθυπουργό.

«Το βιβλίο του λαϊκισμού στη χώρα μας κλείνει και το τελευταίο κεφάλαιό του είναι ο κ. Τσίπρας», είπε. Ανέφερε ακόμη ότι «η κυβέρνηση δεν μπορεί να υποστηρίξει τη μεσαία τάξη που αποτελεί ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας», ενώ αντιθέτως, «η κεντροδεξιά παράταξη μπορεί να προτάξει ένα εναλλακτικό πολιτικό σχέδιο για τη διακυβέρνηση της χώρας».

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ. επανέλαβε ότι δεν θα προσφέρει «στήριξη αλά καρτ στην κυβέρνηση». «Δεν πρόκειται να συναινέσω με τον κ. Τσίπρα όσο κατεδαφίζει τις σημαντικές μεταρρυθμίσεις στην Παιδεία. Δεν θα είμαστε το βολικό δεκανίκι της κυβέρνησης» είπε.

Επανέλαβε τέλος ότι δεν θα προβεί σε προσωπική αντιπαράθεση με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη ώστε να διαφυλαχθεί η ενότητα του κόμματος. «Ο εχθρός μας είναι απέναντι», τόνισε.