• Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου, 2020

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το Περιστέρι-ΑΕΚ

Peristeri News
Peristeri News
Ιούνιος10/ 2019

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τον δεύτερο αγώνα των μικρών τελικών ανάμεσα σε Περιστέρι και ΑΕΚ.

Κανονικά με κόσμο θα διεξαχθεί το δεύτερο ματς της σειράς παρότι η ομάδα του Περιστερίου έχει τιμωρηθεί με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για επεισόδια στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Η απόφαση του αθλητικού δικαστή εκδόθηκε την Παρασκευή και πρέπει να περάσουν πέντε εργάσιμες μέρες για να εφαρμοστεί.

Αν υπάρξει τέταρτο ματς, αυτό θα γίνει χωρίς κόσμο, εφόσον το Περιστέρι δεν δικαιωθεί στην προσφυγή που θα κάνει στο ΑΣΕΑΔ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Περιστερίου:

Το Περιστέρι Βίκος Cola “φλερτάρει” με την κατάκτηση της 3ης θέσης και η Διοίκηση σε περιμένει στο “Ανδρέας Παπανδρέου” για το δεύτερο παιχνίδι της σειράς με την Α.Ε.Κ.

Επιστροφή στην Basket League και στα playoffs αυτής, συμμετοχή στα ημιτελικά κι έξοδος στην Ευρώπη! Μια σεζόν, υπέρ το δέον πετυχημένη που έχει και συνέχεια για τον Γ.Σ.Π. που σε θέλει στο πλευρό του! Γιατί μαζί, πετάμε ψηλότερα!

Τα εισιτήρια για τον αγώνα της Τρίτης (11/6, 19:00) βρίσκονται ήδη στα γραφεία της Κ.Α.Ε. τα οποία θα λειτουργήσουν, σήμερα Δευτέρα (10/6) από τις 17:00 έως τις 21:00 κι ανήμερα της αναμέτρησης από τις 11:00 έως τις 15:00. Ακολούθως, θα ανοίξουν τα εκδοτήρια του γηπέδου όπου οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να προμηθευτούν τα “μαγικά” χαρτάκια των οποίων οι τιμές είναι στα πέντε ευρώ (παιδικό), 10 και 20 ευρώ στις θέσεις των V.I.P.