• Κυριακή, 29 Μάρτιος, 2020

Κρίσιμες ώρες στη ΜΕΘ για τον Κώστα Βουτσά

Peristeri News
Φεβρουάριος09/ 2020

Κρίσιμες θεωρούνται οι επόμενες ώρες για τον αγαπημένο ηθοποιό Κώστα Βουτσά, που παραμένει διασωληνωμένος στην ΜΕΘ του νοσοκομείου «Αττικόν».

Ο 88χρονος ηθοποιός υπέστη συγκοπτικό επεισόδιο, το μεσημέρι της Παρασκευής, και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αντιμετωπίζοντας σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού που έχει επηρεάσει και την καρδιακή λειτουργία.

Ο ηθοποιός είχε αρχικά εισαχθεί στη μονάδα εμφραγμάτων του νοσοκομείου αλλά κατά τη διάρκεια της πρώτης νύχτας κρίθηκε αναγκαίο να διασωληνωθεί και μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου η αναπνοή του υποστηρίζεται μηχανικά.

Μετά την πρώτη διάγνωση για λοίμωξη του αναπνευστικού, περαιτέρω εξετάσεις έδειξαν ότι πάσχει και από πνευμονικό οίδημα, όπως μετέδωσε τηλεοπτικός σταθμός.

Στο πλευρό του ηθοποιού βρίσκεται η οικογένειά του που έχει ζητήσει από την διοίκηση του νοσοκομείου να μην δημοσιοποιεί τα ιατρικά ανακοινωθέντα.

Πριν δύο μήνες, ο δημοφιλής ηθοποιός είχε πάλι υποστεί λοίμωξη του αναπνευστικού. Έως την περασμένη Κυριακή εμφανιζόταν στο θέατρο «Broadway», στην παιδική παράσταση «Σταχτοπούτα» του Σαρλ Περό.