• Δευτέρα, 27 Μάιος, 2019

Κοπή πίτας από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Λόφου Αξιωματικών Περιστερίου

Peristeri News
Φεβρουάριος17/ 2019

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Τοπικού Τμήματος Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Λόφου Αξιωματικών, την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, 2019 στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων-Απ. Ανδρέα στο Περιστέρι.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ανάγνωση της ευχής του Ιδρυτή Robert Baden Powell, από την Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Τμήματος Στέλλα Δαγλαρτζή και ακολούθησαν ευχές από την Πρόεδρο του Τμήματος Αντιγόνη Νικολοπούλου, την Τοπική Έφορο Παναγιώτα Λαγούδη, τον Περιφερειακό Κωνσταντίνο Μητσόπουλο και τα μικρά παιδιά.

Την πίτα ευλόγησε ο πάτερ Σπυρίδων Καζάνης, τον οποίο ευχαρίστησε για την φιλοξενία του, με μεγάλη συγκίνηση, η Βάσω Ματκάρη, Ιδρύτρια του Τμήματος πριν 30 χρόνια.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Πρόεδρος της Ένωσης Αρκάδων Βασίλειος Λώλος, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μαίρη Τσιώτα, ο Αντιδήμαρχος Πόλης Βασίλειος Μπέτσης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Τάσος Θεοδωράκος, ο Πρόεδρος ΔΕΠΑΔΠ Τάσος Καλλιάφας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος και Αργύρης Αιβάτογλου, οι Διαμερισματικοί Σύμβουλοι Τζένη Πίττα, Ζαχαρούλα Δραμισιώτη, Ευαγγελία Γύφτου και Παναγιώτης Λουκόπουλος, η υποψ. Δημοτική Σύμβουλος Ζωή Αμαξοπούλου, ο υποψ. Διαμερισματικός Σύμβουλος Γιάννης Δασκαλάκης και πλήθος κόσμου και παιδιών.