• Τρίτη, 11 Αυγούστου, 2020

Κοζάνη: Σε πολύ σοβαρή κατάσταση ένας εκ των τραυματιών στη ΔΟΥ

Avatar
Peristeri News
Ιούλιος16/ 2020

Σε πολύ σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται διασωληνωμένος άνδρας, ένας εκ των τριών τραυματιών από την επίθεση οπλισμένου με τσεκούρι δράστη, ο οποίος εισέβαλε στον όροφο όπου βρίσκεται το τμήμα εισοδήματος της ΔΟΥ Κοζάνης, στην οδό Αριστοτέλους, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη συναλλαγές με το κοινό.

Διασωληνωμένη είναι και γυναίκα που επίσης χτυπήθηκε. Εντός της ημέρας αναμένεται να μεταφερθεί σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον διοικητή της 3ης ΥΠΕ, Παναγιώτη Μπογιατζίδη, και με τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης, Στέργιο Γκανάτσιο, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας των τραυματιών.

Στην Κοζάνη μεταβαίνει ο διοικητής της ΑΑΔΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Πιτσιλής επικοινώνησε με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, και τον υφυπουργό Υγείας, Βασίλη Κοντοζαμάνη, για να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας των τριών τραυματιών. Επίσης, ενημέρωσε τον υπουργό και τον υφυπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα και Απόστολο Βεσυρόπουλο.

Πηγή: ΑΜΠΕ