• Δευτέρα, 24 Φεβρουάριος, 2020

Κλιμακώνουν τις αντιδράσεις τους οι Fentagin για το «Φάρος Περιστερίου»

Παύλος Κουστέρης
Παύλος Κουστέρης
Ιούνιος02/ 2017

Συγκέντρωση στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» μέσω της οποίας θα εκφράσουν την αντίθεσή τους στα σχέδια συγχώνευσης με τον Φάρο Κερατσινίου ετοιμάζουν για σήμερα οι οπαδοί του ΓΣ Περιστερίου.

Συγκεκριμένα, η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 20:00 με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας «Fentagin» να καλούν τον κόσμο να δώσει το «παρών».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σήμερα μας καλεί ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ…Σήμερα μας καλεί η ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ που χάραξε αυτός ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ, μέσα στα 46 ΧΡΟΝΙΑ ύπαρξής του…Πάνω από όλα όμως,μας καλεί η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ μας ,η οποία επιτάσσει να μπούμε σαν ασπίδα με σκοπό να υπερασπιστούμε την ΙΔΕΑ που πρεσβεύει το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ!!!

Δεν είναι χρέος,είναι ΚΑΘΗΚΟΝ όλων μας(ΦΙΛΑΘΛΟΙ,ΟΠΑΔΟΙ,ΠΑΙΧΤΕΣ,ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ,ΦΟΡΕΙΣ κτλ) να είμαστε εκεί για να δηλώσουμε την αντίθεση μας σε οτιδήποτε μπορεί να θίξει τις ΑΡΧΕΣ ,που 46 χρόνια τώρα,αντιπροσωπεύει ο Γ.Σ.Π.

Τα λόγια περιττεύουν όταν η δράση και οι πράξεις παίρνουν σάρκα και οστά.

Σήμερα στις 20:00 μαζευόμαστε έξω από το κλειστό ΜΑΣ ,αρχικά για κάνουμε κατανοητό το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ και κατ επέκταση για να κλιμακώσουμε τις μελλοντικές κινήσεις μας εάν χρειαστούν…

ΑΥΤΗ Η ΦΑΝΕΛΑ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!
FENTAGIN1980