• Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

«Καταστροφή να οδηγηθούμε σε νέες εκλογές» (videos)

Peristeri News
Peristeri News
Απρίλιος30/ 2012

Η Ντόρα Μπακογιάννη, κατά τη διάρκεια της διακαναλικής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για το ενδεχόμενο να γίνουν νέες εκλογές.

Η Ντόρα Μπακογιάννη, κατά τη διάρκεια της διακαναλικής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για το ενδεχόμενο να γίνουν νέες εκλογές, τονίζοντας πως κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφικό για τη χώρα.

Μιλώντας για τους κ.κ. Βενιζέλο και Σαμαρά, επανέλαβε τον χαρακτηρισμό «αδιόρθωτοι» και εξαπέλυσε βολές κατά των κομμάτων της Αριστεράς.

«Είμαστε δύναμη σταθερότητας-αντίβαρο λογικής στον ακραίο λαϊκισμό» τόνισε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας και επανάλαβε ότι το κόμμα της είναι η μοναδική δύναμη που δηλώνει ανοικτά ότι θέλει να υπάρξει κυβέρνηση και να συνεργαστεί, δεν κρύβει την αλήθεια και πού βρισκόμαστε.

«Πρέπει να πιστέψουμε ότι η χώρα σώζεται, όσο δύσκολος και να είναι ο δρόμος. Η Δημοκρατική Συμμαχία ήρθε για να μείνει. Σε κάθε περίπτωση, η Δημοκρατική Συμμαχία είναι το κόμμα που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να μπει στη Βουλή. Καλώ κάθε πολίτη που πιστεύει ότι χρειάζεται μια δύναμη λογικής και σύνεσης μέσα στη Βουλή να μας ψηφίσει. Η ψήφος του θα πιάσει τόπο».