• Σάββατο, 15 Αυγούστου, 2020

Κατανόηση ζητά ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Περιστερίου

Avatar
Peristeri News
Οκτώβριος21/ 2019

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Περιστερίου, με την οποία αναφέρει ότι θα συμμετάσχει ενεργά στην εξαγγελθείσα πανελλαδική απεργία της Ομοσπονδίας  (ΠΟΕ-ΟΤΑ), με αίτημα την άμεση απόσυρση του άρθρου 179 του Αναπτυξιακού Νομοσχεδίου. Τέλος, ζητά την κατανόηση των Περιστεριωτών γιατί δεν έχει άλλη επιλογή, όπως αναφέρει.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρει:

«Ενημερώνουμε τους συνδημότες και κατοίκους της πόλης μας ότι έχει εξαγγελθεί Πανελλαδική Απεργία από την ομοσπονδία μας για την Τρίτη 22, Τετάρτη 23 και Πέμπτη 24 Οκτωβρίου, στην οποία ο Σύλλογος μας θα συμμετέχει ενεργά, με αίτημα την άμεση απόσυρση του άρθρου 179 του Αναπτυξιακού Νομοσχεδίου που ανοίγει διάπλατα τις πόρτες στην ιδιωτικοποίηση  της Καθαριότητας-Πρασίνου και Ηλεκτρολογικού τμήματος.

Αγωνιζόμαστε για την διασφάλιση της εργασίας μας και τον δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα των υπηρεσιών των Δήμων.

Ζητάμε την κατανόηση των πολιτών καθώς δεν έχουμε άλλη επιλογή και σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογος μας έχει παραχωρήσει την άδεια αποκομιδής σε μικρό αλλά ικανό αριθμό απορριμματοφόρων για όλα τα ευπαθή σημεία στη πόλη μας ( ΙΚΑ, κλινικές, σχολεία, λαϊκές αγορές κ.λ.π.) όπως επίσης θα καλυφτεί υπηρεσιακά οποιοδήποτε έκτακτο γεγονός κοινωνικού χαρακτήρα.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ

ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ

 

Με εκτίμηση το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Περιστερίου».