• Τετάρτη, 8 Ιουλίου, 2020

Κανονικά θα λειτουργούν τα τραίνα και ο προαστιακός

Avatar
Peristeri News
Νοέμβριος04/ 2019

Κανονικά θα πραγματοποιηθούν αύριο τα δρομολόγια στα τρένα συμπεριλαμβανομένου και του προαστιακού, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ.

Επίσης, η εταιρεία ενημερώνει πως κανονικά θα πραγματοποιηθούν και τα δρομολόγια την ερχόμενη Πέμπτη 7 Νοεμβρίου και την Τρίτη 12 Νοεμβρίου.

Οι απεργιακές κινητοποιήσεις που είχε αποφασίσει το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ), με απόφαση του δικαστηρίου όπου είχαν προσφύγει οι διοικήσεις των ΕΕΣΣΤΥ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ, κρίθηκαν παράνομες.

«Για άλλη μια φορά οι διοικήσεις με την ανοχή της κυβέρνησης “έσυραν” την ΠΟΣ και τους εργαζόμενους στα δικαστήρια την περασμένη Παρασκευή προκειμένου να ματαιώσουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις μας.

Χθες (Κυριακή…!!!) επιδόθηκε η απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών που κρίνει παράνομες τις απεργιακές μας κινητοποιήσεις» δηλώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών. Όπως σημειώνει, στη σημερινή συνεδρίαση του προεδρείου της με τα εμπλεκόμενα σωματεία (της ΕΕΣΣΤΥ), σεβόμενη την απόφαση της Δικαιοσύνης, αποφάσισε την αναστολή των κινητοποιήσεών της.

Τονίζει, πάντως, ότι «η αγωνιστικότητά μας δεν πρόκειται να καμφθεί. Παραμένουμε πιστοί στο διεκδικητικό μας πλαίσιο για Σ.Σ.Ε. και θα οργανώσουμε ξανά τις κινητοποιήσεις μας και με νέες αποφάσεις θα τις ανακοινώσουμε.

Σωματεία και εργαζόμενοι είμαστε σε ετοιμότητα. Συνεχίζουμε ν’ αγωνιζόμαστε, τόσο για υπογραφή Σ.Σ.Ε., όσο και για όποια Νομοσχέδια κατατίθενται και καταπατούν τα εργασιακά μας δικαιώματα» αναφέρει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών.

Ετικέτες: ,