• Σάββατο, 8 Αυγούστου, 2020

Καλοκαιρινές εξορμήσεις παρέα με προϊόντα WWF

Avatar
Peristeri News
Ιούλιος27/ 2011

Θάλασσα ή βουνό… τα προϊόντα WWF θα γίνουν η καλύτερη συντροφιά σας φέτος το Καλοκαίρι!

Θάλασσα ή βουνό… τα προϊόντα WWF θα γίνουν η καλύτερη συντροφιά σας φέτος το Καλοκαίρι!

Τσάντες για την παραλία, μπλουζάκια, καπέλα, ξύλινα παιχνίδια για όλη την οικογένεια, σακίδια, άλμπουμ και κορνίζες για να κρατάτε ζωντανές τις στιγμές… και πολλά ακόμη προϊόντα WWF περιμένουν να τα ανακαλύψετε στις σελίδες του νέου καταλόγου μας, κάνοντας κλικ παρακάτω:

http://www.wwf.gr/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=163&Itemid=164

Εξοπλιστείτε λοιπόν κατάλληλα, φορέστε το καλύτερο σας χαμόγελο ενάντια στη μιζέρια της εποχής…και ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!

Μειώστε τα έξοδά σας, προστατεύοντας το περιβάλλον ή αλλιώς Eco2nomy

Ένας πανευρωπαϊκός διαγωνισμός για την εξοικονόμηση ενέργειας με δυνατότητα συμμετοχής όλων μας…

Ένα εργαλείο που επιτρέπει στους πολίτες να υπολογίσουν τα οφέλη από την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών στις στέγες…

Ένας αναλυτικός κατάλογος συμβουλών εξοικονόμησης, καθώς κι ένας υπολογιστής ενεργειακού αποτυπώματος για την καθημερινότητά μας…

Αυτά είναι τα «όπλα» που παρέχει στους πολίτες η νέα εκστρατεία του WWF Ελλάς, Eco2nomy, που υλοποιείται με την υποστήριξη και τη συνεργασία του ομίλου Eurobank EFG, με στόχο να προτείνει σε κάθε οικογένεια απλές καθημερινές λύσεις μείωσης της κατανάλωσης ενέργειας με σημαντικό όφελος για το περιβάλλον και το πορτοφόλι του νοικοκυριού.

Αιχμή του δόρατος της εκστρατείας αποτελεί το πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εξοικονόμησης Ενέργειας (Π.ΕΞ.Ε.), το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Intelligent Energy, σε συνεργασία με την εταιρία παροχής ενεργειακών υπηρεσιών Helesco. Οι συμμετέχοντες έχουν περιθώριο ενός έτους για την εφαρμογή μέτρων στα σπίτια τους (μηδενικού, μεσαίου ή υψηλού κόστους), που θα τους βοηθήσουν να μειώσουν τη συνολική κατανάλωση ενέργειας. Στο Π.ΕΞ.Ε μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα ελληνικά νοικοκυριά και να κερδίσουν πλούσια έπαθλα, αν και το μεγαλύτερο έπαθλο είναι η ίδια η συμμετοχή, καθώς μέσα από αυτή, θα προκύψουν τα σημαντικότερα οφέλη. Το μόνο που απαιτείται είναι η διάθεση για αλλαγές στην ενεργειακή μας συμπεριφορά.

Ενημερωθείτε και πάρτε μέρος στην νέα εκστρατεία του WWF Ελλάς μέσα στην ιστοσελίδα www.wwf.gr/economy/ και κάντε πράξη το κεντρικό της μήνυμα «Μειώνουμε τα έξοδά μας, προστατεύοντας το περιβάλλον».