• Πέμπτη, 12 Δεκέμβριος, 2019

Ισχυρή έκρηξη σε πάρκινγκ στη Γλυφάδα

Peristeri News
Μάρτιος01/ 2019

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε σε υπαίθριο πάρκινγκ της Γλυφάδας, στην Λεωφ. Βουλιαγμενης 127, με αποτέλεσμα να πιάσουν φωτιά τέσσερα Ι.Χ. και να τραυματιστεί ένα άτομο.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας, αλλά και τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής με 12 πυροσβέστες, που έθεσαν γρήγορα υπό έλεγχο τη φωτιά.

Σημειώνεται ότι έως αυτή την ώρα παραμένει κλειστή η λεωφόρος Βουλιαγμένης και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

«Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, αυτή την ώρα, ως προς την αιτία της έκρηξης στη Γλυφάδα. Ήδη, στο σημείο βρίσκονται αξιωματικοί της Ασφάλειας και άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών», ανέφεραν αστυνομικές πηγές στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η έκρηξη σημειώθηκε, πιθανότατα, την ώρα που ένας άνδρας μπήκε σε αυτοκίνητο και έβαλε μπροστά τη μηχανή.

Περαιτέρω πληροφορίες αναφέρουν ότι πολυτελές όχημα είχε αυστραλιανές πινακίδες, καθώς και ότι το δίπλωμα του οδηγού είναι αυστραλιανό.

Ο τραυματίας διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο, ενώ από την έκρηξη προκλήθηκε πυρκαγιά σε τέσσερα οχήματα, συνολικά.

Ο σωματώδης άνδρας, όπως τον περιγράφουν οι περίοικοι, φέρεται να τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ από το φλεγόμενο όχημα τον ανέσυραν ζωντανό και με τις αισθήσεις του δύο άνδρες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και πιθανότατα αποτελούσαν συνοδεία του.

Μάλιστα, οι δύο άνδρες αφού έσπασαν το τζαμί του κατεστραμμένου πολυτελούς αυτοκινήτου, έβγαλαν τον τραυματία από την πόρτα του συνοδηγού. Εν συνέχεια αυτός σωριάστηκε στο έδαφος και σε ελάχιστα δευτερόλεπτα στο όχημα σημειώθηκε και δεύτερη μεγάλη έκρηξη.