• Τρίτη, 31 Μάρτιος, 2020

Ιδιοκτήτης καφέ άφησε τους πελάτες να ορίζουν την τιμή!

Peristeri News
Ιανουάριος18/ 2011

Ο ιδιοκτήτης ενός καφέ στην Πράγα, βλέποντας τους πελάτες του να μειώνονται καθημερινά και τους λιγοστούς που απέμειναν να κατσουφιάζουν όταν τους έφερνε το λογαριασμό, σκέφτηκε να αφήνει όσους έμπαιναν στο καφέ του να αποφασίζουν μόνοι τους την τιμή του καφέ.

Ο ιδιοκτήτης ενός καφέ στην Πράγα, βλέποντας τους πελάτες του να μειώνονται καθημερινά και τους λιγοστούς που απέμειναν να κατσουφιάζουν όταν τους έφερνε το λογαριασμό, σκέφτηκε να αφήνει όσους έμπαιναν στο καφέ του να αποφασίζουν μόνοι τους την τιμή του καφέ, του ποτού, του γλυκού, της μπύρας ή του σάντουϊτς που παράγγελναν, με την ελπίδα να προσελκύσει πελατεία και να αποφύγει την χρεωκοπία που του είχε χτυπήσει για τα καλά την πόρτα.

«Η ιδέα τελικά προκάλεσε μεγάλο ενδιαφέρον και το καφέ είναι γεμάτο από νέους πελάτες που φέρνουν κι άλλους, κι άλλους, κι άλλους…» δήλωσε κατευχαριστημένος ο ιδιοκτήτης του μπαρ «Ο Μεγάλος Λεμπόφσκι», που τώρα έχει άλλους μπελάδες στο κεφάλι του: πρέπει να προσλάβει τουλάχιστον δύο σερβιτόρους και βοηθούς για να τα βγάζει πέρα!

Πάντως όπως δήλωσε, άλλοι πελάτες πληρώνουν πολλά και άλλοι λίγα ενώ είναι και μερικοί που δίνουν ελάχιστα κέρματα.

Έτσι κι αλλιώς όμως, κατά μέσον όρο τα χρήματα που συγκεντρώνει ανταποκρίνονται απολύτως σε όσα προσφέρει το μπαράκι του.

Δείτε εδώ το site του “Μπαρ Ο Μεγάλος Λεμπόφσκι”.