• Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

Ιαπωνία: Ισχυρή έκρηξη σε μπαρ με 40 τραυματίες

Peristeri News
Peristeri News
Δεκέμβριος16/ 2018

Μία ισχυρότατη έκρηξη σε εστιατόριο προκάλεσε πανικό στο Σαπόρο της Ιαπωνίας, ενώ 40 άνθρωποι έχουν διακομιστεί στα νοσοκομεία της περιοχής.

Εικόνες Αποκάλυψης στην ιαπωνική πόλη Σαπόρο, όταν μία ισχυρότατη έκρηξη προκάλεσε την ολοσχερή καταστροφή ενός εστιατόριο, το οποίο την στιγμή εκείνη ήταν γεμάτο με πελάτες κι εργαζόμενους.

Προς το παρόν, οι αρχές της πόλης δεν έχουν κάνει γνωστή την αιτία της καταστροφικής έκρηξης, ωστόσο μέσα ενημέρωσης της Ιαπωνίας αναφέρουν ότι η έκρηξη είναι πιθανό να προκλήθηκε από διαρροή αερίου.

Η έκρηξη κι η πυρκαγιά που ακολούθησε προκάλεσαν την κατεδάφιση μεγάλου τμήματος του κτιρίου, ενώ στο σημείο έσπευσαν αμέσως δεκάδες ασθενοφόρα κι ειδικά κλιμάκια της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό όσων βρέθηκαν στα συντρίμμια.

 

Ο πρώτος απολογισμός των αρχών έκανε λόγο για την ύπαρξη περίπου 40 τραυματισμένων ανθρώπων, μερικοί εκ των οποίων νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, ενώ θεωρείται βέβαιο ότι κανείς εκ των πελατών και των εργαζομένων δεν έχει παραμείνει εγκλωβισμένος στα ερείπια.

 

Ετικέτες: ,