• Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2020

Θ. Θεοχαρόπουλος: Όσοι δεν έχουν βγει στη σύνταξη θα πληρώσουν τα σπασμένα

Avatar
Peristeri News
Ιανουάριος05/ 2016

Την εκτίμηση ότι «όσοι δεν έχουν βγει στη σύνταξη θα πληρώσουν τα σπασμένα», εξέφρασε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς και βουλευτής Επικρατείας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ενώ υπογράμμισε ότι «δεν μπορεί να είναι λύση η μείωση των κύριων συντάξεων στους νέους συνταξιούχους».

Όπως ανέφερε σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», η Δημοκρατική Συμπαράταξη διαφωνεί με την αύξηση των εισφορών, εκτιμώντας ότι ακολουθήσει κλείσιμο μικρομεσαίων επιχειρήσεων και αύξηση της ανεργίας.

Τόνισε δε ότι «οδηγούμαστε σε έναν φαύλο κύκλο ύφεσης και ανεργίας» και στάθηκε στην ανάγκη να υπάρξει μία γενναία, όπως είπε, μεταρρύθμιση χωρίς λογικές που μεταθέτουν το πρόβλημα και χωρίς ισοδύναμα που θα αυξήσουν την ανεργία.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος ανέφερε η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν κάνει στείρα αντιπολίτευση, προσπαθώντας να έχει εποικοδομητική συνεισφορά με προτάσεις για βελτιωτικές αλλαγές.

«Έχουμε ψηφίσει άρθρα και νομοσχέδια που έχουν έρθει, αλλά έχουμε καταψηφίσει τα νομοσχέδια και άρθρα που θεωρούμε ότι είναι κοινωνικά άδικα και οικονομικά αναποτελεσματικά» σημείωσε και υπογράμμισε ότι «θα μελετήσουμε την πρόταση για το ασφαλιστικό και θα τοποθετηθούμε».