• Παρασκευή, 29 Μαΐου, 2020

Θέσεις εργασίας στο Περιστέρι 4 Μαΐου 2020

Avatar
Peristeri News
Μάιος04/ 2020

Πλήρης ενημέρωση για αγγελίες διάφορων ειδικοτήτων που αφορούν το Περιστέρι, συγκεντρωμένες σε ένα θέμα από τη συντακτική ομάδα του PeristeriNews.gr.

Γνωρίζοντας τη δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες οικογένειες της πόλης μας και θέλοντας να ανταποκριθούμε όπως μπορούμε στην εύρεση εργασίας θα αναρτούμε, αγγελίες που αφορούν θέσεις εργασίας στο Περιστέρι.

Θα γίνεται μια συγκέντρωση των αγγελιών που αφορούν την πόλη μας με σκοπό την εξυπηρέτηση χιλιάδων συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη από μια δουλειά.

Αναλυτικά οι αγγελίες εργασίας στο Περιστέρι 4 Μαΐου 2020

Ειδικότητα: Εμποροϋπάλληλοι

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ κινητής – σταθερής τηλεφωνίας στο Περιστέρι ζητεί νέες με ευχέρεια λόγου – επικοινωνίας και διάθεση για το αντικείμενο, μισθός βασικός, ασφάλιση, bonus, μόνιμη και πλήρης απασχόληση, ωράριο καταστημάτων.

Αποστολή βιογραφικών: mtsamplakos@gmail.com

Ειδικότητα: Μπουφετζήδες

Ζητούμε άτομα για την στελέχωση των καταστημάτων με εμπειρία σε καφέ, σάντουιτς κ γρήγορο φάγητο, για πλήρη και μόνιμη απασχόληση, ωράριο κυλιόμενο, πρωινο, απογευματινο και βραδυνο. Ικανοποιητικός μισθός, δώρα, επιδόματα και ασφάλιση..

Αποστολή βιογραφικών: info@da-vinci.com.gr

Ειδικότητα: Τεχνικοί & Τεχνίτες Οχημάτων

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΤΕΟ με ηγετική παρουσία και δίκτυο σε όλη την Αττική, ζητά νεαρούς, μηχανικούς απόφοιτους ΤΕΕ Β’ κύκλου ή ΕΠΑΛ ή ΤΕΙ, με γνώσεις Η/Υ για εργασία στον τεχνικό έλεγχο. Πιστοποιητικό ελεγκτή ΚΤΕΟ θα θεωρηθεί πρόσθετο προσόν αλλά δεν είναι απαραίτητο.

Βιογραφικά στο e-mail: info@kteohellas.gr

Ειδικότητα: Οδηγοί Οχημάτων

ΟΔΗΓΟΣ για συρόμενο με ΠΕΙ και κάρτα ταχογράφου, περιοχή Περιστέρι.

Τηλ.: 6945 29 29 63

Ειδικότητα: Εγκαταστάτες – Συντηρητές

ΨΥΚΤΙΚΟΣ ζητείται από εταιρεία τεχνικών εργασιών για εγκαταστάσεις, απεγκαταστάσεις και συντηρήσεις κλιματιστικών σε όλη την Αθήνα λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας.

Βιογραφικά  στο aggeliesmcr@gmail.com

Ειδικότητα: Κομμωτές – Κουρείς

ΖΗΤΕΊΤΑΙ κομμωτής ή κομμώτρια με προϋπηρεσία στο γυναικείο για να αναλάβει υπεύθυνος/η νέου πολυτελούς καταστήματος στο Περιστέρι.

Τηλ.: 6948 30 22 28

Ειδικότητα: Διανομείς Φαγητού

DELIVERY με δικό του μηχανάκι ζητείται από cafe στο Περιστέρι, κυλιόμενο ωράριο, ΙΚΑ.

Τηλ.: 6907 17 81 13

Ειδικότητα: Άλλες Ειδικότητες (Υποστήριξη Γραφείου, Εξυπηρέτηση Πελατών, Λογιστήριο)

 ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΉ εταιρεία αναζητά υπάλληλο για υποστήριξη γραφείου και βοήθεια στο λογιστήριο. Απαιτείται πολύ καλή γνώση Office, Internet και η εξοικείωση με το εμπορικό πρόγραμμα SOFTONE θα εκτιμηθεί. Ώρες εργασίας 8:30 – 16:30.

Βιογραφικά στο cv@epicouros.gr

Ειδικότητα: Άλλες Ειδικότητες (Διάφορες Υπηρεσίες – Ειδικότητες)

ΖΗΤΕΊΤΑΙ άνδρας ηλικίας από 21 ως 35 χρόνων για πλήρη απασχόληση σε κεντρικό πρακτορείο ΟΠΑΠ στο Περιστέρι. Απαραίτητη προϋπηρεσία και να έχει ολοκληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.

Αποστολή βιογραφικών στο e-mail: giannisboumis@yahoo.com

Ειδικότητα: Οδηγοί Ταξί

ΟΔΗΓΟΣ ταξί για skoda octavia μόνιμη απασχόληση και μακροχρόνια συνεργασία, βάρδια εναλλαξ, περιοχές περιστέρι ,αιγαλεω, αγιοι αναργυροι κ.λ.π. με την ειδικη αδεια, ικα, μικρη εγγυηση.

Τηλ.: 6908 66 29 34

 

ΠΗΓΗ: www.xe.gr