• Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου, 2020

Θέσεις εργασίας στο Περιστέρι 24 Αυγούστου 2020

Peristeri News
Peristeri News
Αύγουστος24/ 2020

Βρείτε θέσεις εργασίας στο Περιστέρι με αγγελίες διάφορων ειδικοτήτων συγκεντρωμένες σε ένα θέμα από τη συντακτική μας ομάδα.

Γνωρίζοντας τη δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες οικογένειες της πόλης μας και θέλοντας να ανταποκριθούμε όπως μπορούμε στην εύρεση εργασίας θα αναρτούμε, αγγελίες που αφορούν θέσεις εργασίας στο Περιστέρι.

Θα γίνεται μια συγκέντρωση των αγγελιών που αφορούν την πόλη μας με σκοπό την εξυπηρέτηση χιλιάδων συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη από μια δουλειά.

Αναλυτικά οι θέσεις εργασίας στο Περιστέρι 24 Αυγούστου 2020

Ειδικότητα: Τεχνικοί & Τεχνίτες Οχημάτων

ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ αυτοκινήτων και ελαφρών φορτηγών από σύγχρονο συνεργείο στο Περιστέρι για μόνιμη εργασία. Μισθός ανάλογος εμπειρίας – προσόντων τεχνικού, προϋπηρεσία τουλάχιστον 3 έτη ως μηχανικός.

Βιογραφικά στο e-mail: info@givisis.gr

Ειδικότητα: Οδηγοί Οχημάτων

ΖΗΤΕΙΤΕ οδηγός με δίπλωμα Γ’ κατηγορίας για διανομή στην Αθήνα. 5νθημερη εργασία πρωινή.

Τηλ.: 6971 85 83 65

Ειδικότητα: Κρεπαδόροι

ΖΗΤΕΊΤΑΙ Υπάλληλος (άνδρας κατά προτίμηση έως 45 ετών) για γνωστή Κρεπερί στο Μπουρνάζι. Μόνιμη 5νθημερη απασχόληση, απογευματινό ωράριο. Μισθός ικανοποιητικός.

Τηλ.: 6940 74 19 30

Ειδικότητα: Εμποροϋπάλληλοι

ΠΩΛΗΤΕΣ με προϋπηρεσία και εμπειρία τηλεφωνικής εξυπηρέτησης εισερχόμενων κλήσεων ηλεκτρονικού καταστήματος βιομηχανικών εργαλείων, απαραίτητη άνεση στην επικοινωνία και εμπειρία σε πωλήσεις μέσω internet για full time απασχόληση. Γνώσεις Η/Υ και διαχείρισης social media. Άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας & MS Office, Photoshop, Mailchimp, τυχόν προϋπηρεσία στο ηλεκτρονικό εμπόριο θα εκτιμηθεί. Μισθός, ασφάλιση.

Βιογραφικά στο email infospiritcom@gmail.com

Ειδικότητα: Γηροκόμοι

ΖΗΤΕΊΤΑΙ Γηροκόμος γυναίκα Μέχρι 65 ετών με εμπειρία σε ηλικιωμένους και απασχόληση από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 15:00 και κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο από τις 10:00 έως τις 20:00 για την φροντίδα 2 ηλικιωμένων και λίγες δουλειές σπιτιού. Βασική προϋπόθεση να είναι κάτοικος Περιστερίου ή Αιγάλεω και χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις.

Τηλ.: 6984 46 31 21

Ειδικότητα: Διανομείς Φαγητού

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ διανομείς για πλήρη απασχόληση στο Cook Bar Enzzo Περιστερίου.

Πληροφορίες cookbarenzzo@gmail.com

Ειδικότητα: Φιλόλογοι

ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ζητείται από κέντρο μελέτης για 4ωρη καθημερινή μελετη σε παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου, περιοχή Περιστέρι. Ικανοποιητική αμοιβή, 400€.

Αποστολή βιογραφικών στο verikiougregoria@hotmail.gr και στο peristeri-neazoi@homework.edu.gr

Ειδικότητα: Καθηγητές Πληροφορικής

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ Πληροφορικής ζητείτε για σχολή Πληροφορικής στο Περιστέρι.

Στείλτε CV στο info@talaveridis.gr

Ειδικότητα: Νηπιαγωγοί – Βρεφονηπιαγωγοί

ΑΝΑΖΗΤΟΎΜΕ κοπέλα ή κυρία για τη φύλαξη και δημιουργική απασχόληση των παιδιών μας ηλικίας 4 και 3 ετών. Απασχόληση Δευτέρα έως Παρασκευή 16.00 – 21.00. Συστάσεις και καλή γνώση Αγγλικών θα εκτιμηθούν.Αμοιβή 5€ / ώρα.

Αποστολή βιογραφικού με φωτογραφία στο lina1kli@yahoo.gr

Ειδικότητα: Εμποροϋπάλληλοι

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ πωλήτριες για καταστήματα με casual ένδυση εως 28 ετών.

Αποστολή βιογραφικών στο email απαραίτητη φωτογραφία: verikoko81@yahoo.gr

 

ΠΗΓΗ: www.xe.gr