• Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου, 2020

Θέσεις εργασίας στο Περιστέρι 13 Ιουλίου 2020

Peristeri News
Peristeri News
Ιούλιος13/ 2020

Βρείτε θέσεις εργασίας στο Περιστέρι με αγγελίες διάφορων ειδικοτήτων συγκεντρωμένες σε ένα θέμα από τη συντακτική μας ομάδα.

Γνωρίζοντας τη δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες οικογένειες της πόλης μας και θέλοντας να ανταποκριθούμε όπως μπορούμε στην εύρεση εργασίας θα αναρτούμε, αγγελίες που αφορούν θέσεις εργασίας στο Περιστέρι.

Θα γίνεται μια συγκέντρωση των αγγελιών που αφορούν την πόλη μας με σκοπό την εξυπηρέτηση χιλιάδων συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη από μια δουλειά.

Αναλυτικά οι θέσεις εργασίας στο Περιστέρι 13 Ιουλίου 2020

Ειδικότητα: Ζαχαροπλάστες

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ παραγωγής ντόνατς στο Περιστέρι ζητεί άτομα για καθημερινή εργασία, ώρες επικοινωνίας 09.00 – 15.00.

Τηλ.: 210 57 86 942

Ειδικότητα: Σερβιτόροι

ΚΟΠΕΛΕΣ ζητούνται από cafe bar στο Περιστέρι, πρωινή βάρδια 30€, βραδινή βάρδια 40€, πληρωμή αυθημερόν.

Τηλ.: 6986 70 35 09

Ειδικότητα: Άλλες Ειδικότητες (Υποστήριξη Γραφείου, Εξυπηρέτηση Πελατών, Λογιστήριο)

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ζητείται από εξουσιοδοτημένο συνεργείο αυτοκινήτων στο Περιστέρι. Eμπειρία σε παραγγελιές ανταλλακτικών, με βασικές γνώσεις λογιστηρίου, γνώσεις MS office, αγγλικών.

Βιογραφικά στο e-mail autodieselgr@yahoo.com

Ειδικότητα: Διανομείς Φαγητού

ΔΙΑΝΟΜΕΊΣ με δικό τους μηχανάκι και με εμπειρία στο αντικείμενο της διανομείς φαγητού, πλήρης απασχόληση και ημιαπασχόληση σε κεμπαπτζίδικο στο Περιστέρι Μπουρνάζι.

Τηλ.: 6983 20 46 41

Ειδικότητα: Λογιστές/Φοροτεχνικοί

ΛΟΓΙΣΤΙΚΌ γραφείο αναζητά για λογαριασμό πελάτη του Βοηθός λογιστή με γνώσεις προγραμμάτων epsilon pylon, μισθοδοσία, φπα για πλήρες απασχόληση περιοχή περιστέρι.

ΑΠΟΣΤΟΛΉ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ: info@pt-tax.gr

Ειδικότητα: Οδηγοί Οχημάτων

ΟΔΗΓΟΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ με δίπλωμα Δ, ΠΕΙ και κάρτα ηλεκτρνικού ταχογράφο με ανάλογη εμπειρία για μόνιμη απασχόληση από τη νέα Σχολική Χρονιά (Σεπτέμβριος) για παιδικό σταθμό σε ένα άριστο εργασιακό περιβάλλον. Κατά προτίμηση κάτοικος Περιστερίου ή κοντινών περιοχών.

Επικοινωνία στο 6937152255 ώρες 09:00-17:00. Αν υπάρχει βιογραφικό αποστείλατε στο expertintranslations@gmail.com

Ειδικότητα: Σερβιτόροι

ΖΗΤΕΙΤΑΙ κοπέλα έως 35 ετών για υποδοχή πελατών και service καφέ σε πρακτορείο ΟΠΑΠ με 15 μηχανήματα Play(φρουτάκια) με ικανότητα επικοινωνίας με τους πελάτες, για εργασία έξω απ τον πάγκο. Περιοχή Περιστέρι. Κύρια χαρακτηριστικά: εμφανίσιμη, επικοινωνιακή, ομιλητική, χαρούμενη, ευχάριστη και ευγενική Αποδοχές: 8ωρο 4€/ώρα(+υπερωρίες, με προοπτική αύξησης αποδοχών), ασφάλιση και πληρωμή αυθημερόν.

Αποστολή βιογραφικών με πρόσφατη φωτογραφία στο ilias_diamantis@yahoo.gr

Ειδικότητα: Κομμωτές – Κουρείς

ΖΗΤΕΊΤΑΙ barber, εμφανίσιμος και σε νεαρή ηλικία, για πλήρη απασχόληση στο Περιστέρι Αττικής με πολύ καλό τεχνικό επίπεδο σε αντρικό κούρεμα και ξύρισμα.

Τηλ.: 6973 04 03 80

Ειδικότητα: Άλλες Ειδικότητες (Διάφορες Υπηρεσίες – Ειδικότητες)

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ πωλητές-ταμίες για περίπτερο, περιοχής Περιστερίου, ηλικίας 30-45 ετών, με καλή γνώση Η/Υ, εμπειρία στην λιανική-ταμείο. Πρωινή, απογευματινή βάρδια.

Αποστολή βιογραφικών στο streetkiosk.08@gmail.com

Ειδικότητα: Baby Sitters

ΚΟΠΕΛΑ έμπειρη, ζητείται για φύλαξη μικρού παιδιού 3,5 ετών, πλήρης απασχόληση, από 26 Ιουλίου έως 31 Αυγούστου και Σαββατοκύριακα, περιοχή Περιστέρι.

Τηλ.: 6931 19 50 68

 

ΠΗΓΗ: www.xe.gr