• Τρίτη, 11 Αυγούστου, 2020

Ταινία μικρού μήκους γυρίστηκε στο Περιστέρι

Avatar
Peristeri News
Ιούνιος20/ 2020

Ταινία μικρού μήκους γυρίστηκε στο Περιστέρι και συγκεκριμένα στο 33ο Δημοτικό.

Όλα ξεκίνησαν το Σεπτέμβρη του 2019 όταν πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας «Κίνδυνος ακίνδυνος» στον αύλειο χώρο και στις αίθουσες του 33ου Δημοτικού Περιστερίου.

Πριν λίγες μέρες οι συντελεστές της ταινίας δήλωσαν συμμετοχή διεκδικώντας την πρόκριση ανάμεσα σε 267 ταινίες για το φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους που θα πραγματοποιηθεί στην Δράμα 20-26 Σεπτεμβρίου.

Η ιστορία αναφέρεται σε μια νέα κοπέλα η οποία βρίσκεται έξω από το σχολείο που φοιτούσε όταν ήταν παιδί. Αναμνήσεις από τα σχολικά της χρόνια έρχονται να μας διδάξουν την δύναμη και το νόημα της αληθινής φιλίας και αγάπης. Μια ταινία 8 λεπτών με ανατροπές και συγκινήσεις.

Πλήθος Περιστεριωτών έλαβε μέρος στα γυρίσματα της ταινίας, τόσο σε μικρούς όσο και σε πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Την σκηνοθεσία της ταινίας έκανε ο Γιώργος Μάρας και το σενάριο έγραψε ο Μπάμπης Λούκος.

Οι συντελεστές ευχαριστούν τόσο τον διευθυντή του 33ου Δημοτικού Λευτέρη Ρατσίατο όσο και την διοίκηση του Δήμου για την άμεση ανταπόκριση και την ειλικρινή διάθεση και συνεργασία τους για την υλοποίηση της ταινίας.

Εμείς με την σειρά μας, ας ευχηθούμε καλή επιτυχία στην ταινία και στους συντελεστές της, τα αποτελέσματα για το φεστιβάλ Δράμας θα ανακοινωθούν στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου.