• Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου, 2020

Η συνεργασία που ανεβάζει τον πήχη Αθλητισμού και Παιδείας στο Περιστέρι

Avatar
Peristeri News
Σεπτέμβριος09/ 2020

Τα αδέρφια Μάντζαρη μέσω του Peristeri Basketball Academy και τα Χαρισματικά Παιδιά ανεβάζουν τον πήχη Αθλητισμού και Παιδείας στο Περιστέρι.

Αντώνης και Βαγγέλης έχουν καταγράψει μεγάλες επιτυχίες στα παρκέ αφού είναι γεννημένοι πρωταθλητές, γεννημένοι να πρωταγωνιστούν.

Αυτή τη φορά θα σκοράρουν και στην εκπαίδευση των παιδιών.

Ισχυρές προσωπικότητες και οι δύο έχουν αφήσει το δικό τους ξεχωριστό αποτύπωμα στο μπάσκετ.

Σίγουρα για να φθάσουν ψηλά σημαίνει πως ξεπέρασαν τους εαυτούς τους κι έφθασαν εκεί όπου δεν μπορούσαν.

Οι αθλητικές επιδόσεις τους είναι γνωστές και ξεχωριστές. Όμως και οι δύο είναι ξεχωριστοί ως άνθρωποι και αγαπάνε τα παιδιά και θέλουν να τα βλέπουν να εξελίσσονται.

Πριν από δύο χρόνια ίδρυσαν από κοινού την ακαδημία μπάσκετ Peristeri Basketball Academy  όπου εκεί «σμιλεύουν» τους αυριανούς πρωταθλητές.

Όμως ο Αντώνης και ο Βαγγέλης θέλησαν να κάνουν ένα βήμα παραπάνω και να σκοράρουν και στην εκπαίδευση των παιδιών προσβλέποντας στο μέλλον τους.

Σε αυτό το πλαίσιο συνεργάστηκαν με τo  κέντρο Ειδικής Διαπαιδαγώγησης  «Χαρισματικά Παιδιά» που εδρεύει στο Περιστέρι και δίνει έμφαση στην παιδαγωγική και πολιτισμική ανάπτυξη των παιδιών.

Το «Peristeri Basketball Academy» και τα «Χαρισματικά Παιδιά» μέσα στη σεζόν θα υλοποιήσουν πρωτότυπα και διαδραστικά  projects με γνώμονες τον Αθλητισμό και την Παιδεία.