• Παρασκευή, 29 Μαΐου, 2020

Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ κυκλοφόρησε τραγούδι κατά του Τραμπ

Avatar
Peristeri News
Σεπτέμβριος30/ 2018

Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ κυκλοφορεί ένα νέο άλμπουμ με τίτλο «Walls» στις 2 Νοεμβρίου και με το πρώτο τραγούδι της κάνει σημαντική πολιτική δήλωση.

Το τραγούδι «Don’t Lie to Me» δεν στοχεύει κανέναν άλλο παρά μόνο τον Ντόναλντ Τραμπ. Αν και ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν κατονομάζεται, το τραγούδι αναφέρεται στον άνθρωπο που «αλλάζει τα γεγονότα για να δικαιολογήσει» τη θέση του.

«Ο ψεύτης έχων το πρόσταγμα, ο έχων το πρόσταγμα που χουφτώνει», είπε σε συνέντευξή της στο Billboard η τραγουδίστρια. «Ναι, έχω γράψει πολλά άρθρα για αυτό … αυτό το πρόσωπο … που δεν έχει τρόπους, προσβάλλει τους πάντες, κοροϊδεύει τα άτομα με ειδικές ανάγκες», πρόσθεσε.

«Είναι η διαμαρτυρία μου, κατά μία έννοια, για τον πρωτοφανή αυτό χρόνο στην ιστορία μας», εξήγησε.

Σε άλλη συνέντευξη στο TIME η Στρέιζαντ δήλωσε: «Ο ηγέτης του ελεύθερου κόσμου δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται πολύ για την αλήθεια και παραβιάζει τους πυλώνες της δημοκρατίας, όπως η ελευθερία του λόγου, η ελευθερία της θρησκείας, η ελευθερία του Τύπου».

Μίλησε επίσης για το άγχος που αισθάνεται επειδή ζει με πρόεδρο τον Τραμπ.

«Το άγχος με παραλύει, μου προκαλεί πονοκέφαλο» είπε. «Δεν μου αρέσει ο τρόπος που νιώθω. Αλλά όταν ακούτε αυτή τη διαστρεβλωμένη άποψη της πραγματικότητας, είναι ακόμα πιο απογοητευτικό. Και ποιος θα μιλήσει;»

Ωστόσο, η τραγουδίστρια είπε ότι ελπίζει ότι η Αμερική θα μπορέσει να ξεπεράσει τη σημερινή της κατάσταση.

«Ελπίζω ότι θα βρούμε έναν τρόπο να ρίξουμε τοίχους και να οικοδομήσουμε περισσότερες γέφυρες», δήλωσε.

Ετικέτες: ,