• Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

Η μητέρα κι ο αδερφός του Π. Μαυρίκου οι νεκροί στον νέο μώλο Δραπετσώνας

Peristeri News
Peristeri News
Οκτώβριος09/ 2019

Στην 75χρονη μητέρα και στον 53χρονο αδελφό του εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκου, που κάηκε ζωντανός τον Ιούνιο 2016 στην Αττική Οδό, φέρεται να ανήκουν τα άψυχα σώματα που ανέσυραν δύτες του λιμενικού αργά το μεσημέρι, από ΙΧ όχημα στον νέο μώλο της Δραπετσώνας.

Όπως δήλωσε στο ΑΜΠΕ ο συνήγορος του Παναγιώτη Μαυρίκου, Αλέξης Κούγιας, ο ίδιος ενημερώθηκε ατύπως ότι πρόκειται για τους συγγενείς του νεκρού δημοσιογράφου. Ο δικηγόρος υποστήριξε ότι αντιμετώπιζαν και οι δύο σοβαρά προβλήματα υγείας, και οικονομικά.

Μάλιστα, είπε ότι πρόσφατα έφυγαν από το σπίτι που έμεναν στη Βάρκιζα, γιατί το πήραν οι τράπεζες και μετακόμισαν στη Δραπετσώνα.

Λίγο πριν στις 12:00, μάρτυρες ανέφεραν στο Λιμενικό Σώμα ότι στη θάλασσα, μέσα στον μώλο, έπεσε αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα κι ένα σκυλί. Το ΙΧ όχημα, σύμφωνα με μαρτυρίες, φέρεται να έφτασε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στις μπάρες στην προβλήτα, όπου ο χώρος είναι ελεγχόμενος, και να κόλλησε πίσω από ένα φορτηγό. Στη συνέχεια, ακολούθησε ξέφρενη πορεία μέσα στον μώλο κι έπεσε στη θάλασσα.

Άμεσα ενημερώθηκε ο θάλαμος επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος και στο σημείο έφθασαν πλωτό σκάφος και βατραχάνθρωποι της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών (ΜΥΑ).

Στις 15:00 κατάφεραν να εντοπίσουν το όχημα, μία μαύρη Μερσεντές, που φέρεται να ανήκει στον νεκρό Παναγιώτη Μαυρίκο, και από μέσα να ανασύρουν τις δύο σορούς, που μεταφέρθηκαν στο Τζάνειο Νοσοκομείο, για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

 

Πηγή: ΑΜΠΕ