• Δευτέρα, 10 Αυγούστου, 2020

Η καθημερινότητα στο Περιστέρι παίρνει άριστα

Avatar
Peristeri News
Ιούλιος18/ 2020

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε συναντήσει μια άμεση παρέμβαση σε σημεία που είχαν πρόβλημα ώστε να διευκολυνθεί η καθημερινότητα στο Περιστέρι.

Σε αυτό συμβάλλουν τα εξαιρετικά αντανακλαστικά των υπηρεσιών του Δήμου Περιστερίου και φυσικά του αρμόδιου Αντιδήμαρχου, Κώστα Ποθητού, ο οποίος δουλεύει στην κυριολεξία 24 ώρες το 24ωρο για το καλό της πόλης.

Πρόσφατα μάλιστα ξεκίνησαν κάποιες εργασίες καλλωπισμού και διαμόρφωσης των παρτεριών που βρίσκονται στον πεζόδρομο της Κρέσνας με διαχωρισμό τους από το σημείο που περνούν τα αυτοκίνητα και τοποθέτηση δέντρων όπου δεν υπήρχαν.

Μια παρέμβαση που πήρε πολύ θετικές αντιδράσεις από τους κατοίκους της περιοχής και αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες μέρες.

Μια ακόμα παρέμβαση αφορούσε την τοποθέτηση πεζοδρομιακής πλάκας σε δυο μικρά στενά του 3ου διαμερίσματος του Δήμου ενώ συνεχίστηκαν και οι μικρές διορθώσεις στους δρόμους με άσφαλτο.

Το επόμενο διάστημα που αποτελεί και την απόλυτα καλοκαιρινή περίοδο θα γίνουν ακόμα περισσότερες παρεμβάσεις όσον αφορά την καθημερινότητα των πολιτών όπου αυτό απαιτηθεί.

Όπως και να έχει οι παρεμβάσεις και η καθημερινότητα στο Περιστέρι παίρνουν άριστα.