• Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου, 2020

Η εγκληματικότητα στα Δυτικά ανησυχεί

Avatar
Peristeri News
Ιανουάριος12/ 2020

Δεν μπήκε με τις καλύτερες προϋποθέσεις το 2020 όσον αφορά το σοβαρό θέμα της εγκληματικότητας στις γειτονιές της Δυτικής Αθήνας με δεκάδες περιστατικά και στο Περιστέρι.

Δεν είναι τυχαίο ότι αυτή την εποχή ακούγονται τα περισσότερα περιστατικά εγκληματικών πράξεων αφού πριν από μερικές μέρες ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές μέρες και συνάμα οι διακοπές όλων των συμπολιτών μας.

Αυτό συνεπάγεται και την ανακάλυψη των διαρρήξεων σπιτιών από κλέφτες την περίοδο των εορτών που όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, βρήκαν την ευκαιρία των άδειων σπιτιών.

Πέρα από τις καθιερωμένες διαρρήξεις συνεχίστηκαν οι μικροκλοπές πεζών σε δρόμους και του Περιστερίου αλλά και εισβολές αυτοκινήτων σε καταστήματα (Αιγάλεω) όπως επίσης και η απόπειρα ανατίναξης ATM.

Το πιο απίστευτο περιστατικό απάτης συνέβη μόλις χθες όταν στο Χαϊδάρι αλλοδαπός άνδρας εξαπάτησε γυναίκα αφού της συστήθηκε ως αστυνομικός! Ένα συμβάν που προβληματίζει και δείχνει ότι οι επίδοξοι εγκληματίες το έχουν πάει ένα βήμα παραπέρα.

Βάσει όλων των παραπάνω γίνεται αντιληπτό ότι είναι άμεση η ανάγκη υλοποίησης των περιπολιών αστυνομικών σε μεγαλύτερη συχνότητα όπως έχει ανακοινωθεί ενώ πρέπει να υπάρξει και μια πιο αυστηρή οπτική σε επαναλαμβανόμενες εγκληματικές πράξεις από τη δικαιοσύνη ούτως ώστε να ελαττωθούν κάποια στιγμή τα κρούσματα και ειδικά στη Δυτική Αθήνα που πέραν όλων των άλλων δοκιμάζεται και σε αυτό το θέμα.

Ετικέτες: