• Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου, 2020

Η έρευνα για την οικονομία να αρχίσει από το 1981

Avatar
Peristeri News
Σεπτέμβριος30/ 2010

Επίθεση στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου για τις δηλώσεις του σχετικά με την κατάσταση στην οικονομία εξαπέλυσε ο Αντώνης Σαμαράς.

Επίθεση στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου για τις δηλώσεις του σχετικά με την κατάσταση στην οικονομία εξαπέλυσε ο Αντώνης Σαμαράς.

Μιλώντας σε βουλευτές και στελέχη του λεκανοπεδίου Αττικής, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας χαρακτήρισε αδιανόητα τα όσα είπε ο κ. Παπανδρέου, επικρίνοντας τη Νέα Δημοκρατία για τη σημερινή κατάσταση της οικονομίας, επισημαίνοντας ότι τα spreads ανέβηκαν από τις 130 μονάδες στις 1000 επί ΠΑΣΟΚ.

“Κάποιος έπρεπε να πει στον Γιώργο Παπανδρέου πως ο λόγος που βρίσκονται σήμερα τα spreads σε αυτά τα επίπεδα είναι ότι αμφισβητείται η οικονομική πολιτική που ακολουθεί”, τόνισε ο Αντ. Σαμαράς.

Όσον αφορά τη δέσμευση του πρωθυπουργού πως θα προχωρήσει σε εξεταστική επιτροπή για την οικονομία, ο πρόεδρος της ΝΔ απάντησε πως δεν έχει αντίρρηση, ζήτησε όμως η έρευνα να ξεκινήσει από το 1981, “δεν θα βάλουμε χρονικό συρματόπλεγμα, δεν ιδρύθηκε η Ελλάδα το 2004, ούτε τελείωσε το 2009,υ πήρχε και πριν και μετά Ελλάδα”, τόνισε ο κ. Σαμαράς.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ πως δεν μπορεί να κυβερνήσει χωρίς εξεταστικές επιτροπές, καθώς, όπως, είπε, χρειάζεται ένα μόνιμο αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης.