• Δευτέρα, 16 Δεκέμβριος, 2019

Ηλ. Ψινάκης: Κάλεσμα για βοήθεια στο δήμο Μαραθώνα

Peristeri News
Αύγουστος18/ 2018

Tη βοήθεια δημόσιων και δημοτικών υπαλλήλων απ’ όλη την Ελλάδα ζητεί με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ψινάκης, «ανέβασε» μία φωτογραφία που απεικονίζει την καμένη περιοχή στο Μάτι και ζητεί από τους πολίτες (δημόσιους και δημοτικούς υπαλλήλους) να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους από 3 έως 6 μήνες στον δήμο Μαραθώνα και να συμμετάσχουν «στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για την επούλωση των πληγών, την αποκατάσταση των χαμένων περιουσιών, την ανοικοδόμηση και την ανάπλαση του περιβάλλοντος».

 

Φίλοι μου έχει ξεκινήσει ο πιο δύσκολος, ο πιο απαιτητικός αλλά και ο πιο ελπιδοφόρος Μαραθώνιος. Έχω ενημερωθεί από τον ΥΠΕΣ κο. Σκουρλέτη πως λόγω της κατάστασης εκτάκτου ανάγκης στην οποία βρίσκεται ο δήμος Μαραθώνα, οποιοσδήποτε δημόσιος ή δημοτικός υπάλληλος, απ’όλη την Ελλάδα, μπορεί να διατεθεί και να προσφέρει τις υπηρεσίες του από 3 έως 6 μήνες στον δήμο, συμβάλλοντας στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για την επούλωση των πληγών, την αποκατάσταση των χαμένων περιουσιών & την ανοικοδόμηση και την ανάπλαση του περιβάλλοντος. Για όλους εσάς που έχετε την δυνατότητα και μπορείτε να ανταποκριθείτε σας είμαι ευγνώμων!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ηλίας Ψινάκης (@iliaspsinakis) στις